[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pintilie.adrian
Forum Index » Profile for pintilie.adrian » Messages posted by pintilie.adrian
Vand doua acvarii+ un incalzitor:
-Unul dintre acvarii are volumul net de 18l
-celalalt are volum net de 10l
-incalzitor de 75W la pretul de 90lei tot pachetul (se vinde si pe bucati predare personala in cluj; contact la 0746525691 sau la 0740641415
Donez 4 guppy maturi si ceva puiet nu stiu exact numarul..... dar am puiet si de 3 luni si de 1 luna jumate si de o luna. Toti puii sunt de guppy. Sunt din cluj..... impreuna cu pestii veti primii si mancarea cu care i-am hranit pana acum. Ma puteti contacta la 0746525691 sau la 0740641415, imi mai puteti timite si pe mail la pintilie_adrian2003@yahoo.com sau pm cu cei doritori.
Vand doua acvarii al un volum de 18l si 8l cu tot cu echipament si cu tot cu pesti . acvariile sunt dotate cu capac de sticla, si ele sunt tot din sticla , sunt home made mai am in ele un incalzitor in fiecare dentre ele, in unul am un filtru care si oxigeneaza , iar in celalalt am un incalzitor si o pompa de aer. Pestii din aceste acvarii sunt guppy si puietul lor. Nu au nici unul dintre ele prelingeri de apa, se poate verifica. La aceste acvarii ma dau si doua mincioguri+ albastru de metil+ o maternitate dubla. Detalii la 0746525691 sau la 0740641415 sau la pintilie _adrian2003@yahoo.com , sunt din cluj predare personala. Tot pachetul costa 280 ron neg. Nu se vinde pe bucati se da tot pachetul odata
Vand puiet de guppy in numar de 23 de bucati la 1leu/buc......... livrare doar in cluj deocamdata (cand se va incalzii ii voi trimite si inafara orasului) puii au varsta de ~3 luni sunt superbi ......... sunt productie proprie. Astept PM cu cei interesati
Stiu ca am mai postat acum ceva timp dar sunt foarte incantat de acvaiul pe care il am si as dorii niste sfaturi
Despre acvariu este unul de 17 litri in care tin temporar doua borcane cu ceva puiet (~ 80) si in rest am 7 guppy
Detalii echipament:
- filtru intern aquael 250V-50Hz-4W care si oxiceneaza;
-incalzitor resun 25W
-termometru
Nu am la acvariu capac si nu am pus nici substrat si nici plante fiindca am avut la inceput si dupa ciclare se tot tulbura apa dupa schimburi aproape zilnice
Am si eu o problema... azi am observast o femela de guppy pe fundul acvariului foarte slabita ... am prinso si am mutato in maternitate si am inceput sa ii dau de mancare dar tot nu se hraneste... ce as pute asa fac cu ea? nu as vrea sa o pierd.
Am o femela de xipho care a nascut si dupa aceaa am observat prin zona branhiilor o culare alba.De la momentul fatarii femela sta vine la suprafata cand le dau de mancare si inoata cu ceilalti pesti da la un moment dat se opreste sta cam 10 min si iar incepe sa inoate.Oare ce sa fie si cum as putea sa o tratez daca este vorba despre o boala.Nu prea am experienta si de aceea cer ajutorul vostru va rog ajutatima.

Multumesc anticipat
Buna seara.as dori sa stiu cam cum imi dau seama ca o femela de blak molly este gestanta si se apropie de fatare?
Am doua intrebari:
1.Xipho se poate imperechea cu blak molly?
2.Cum imi dau seana ca femela de la black molly este gestanta si se apropie de fatare?
Pai stiu ca sunt cam multi pesti dar cand o sa creasca o sa le iau un acvariu mai mare dar pan atunci eu cred ca este suficint si acesta
Eu am doua acvarii de 17 litri in unul dintre ele am 10 pesti (4xipho;4 guppy;2 blak molly) iar in celalalt am puietul de xipho si guppy.
Ca si egipament am doua incalzitoare (in fiecare acvariu cate unu); o pompa de aer si un filtru care si oxigeneaza apa(pompa de aer are in continuarea ei un furtun si o piatra de aer care este introdusa in acvariul cu puietii)
Sunt un incepator in ale acvaristicii. Nu am decat varsta de 17 ani si as dorii daca se poate niste sfaturi pentru imultirea pestilor

Forum Index » Profile for pintilie.adrian » Messages posted by pintilie.adrian
Go to: