Message |
|
Sunt decis sa schimb aranjamentul acvariului ,asadar vand un pachet plante usoare (format din Bacopa vreo 15 fire de 30 cm ,Higrophilla Polysperma vreo 10 fire de 30 cm, o tufa cryptocorine,2 tufe mari de egeria densa , cateva fire de valisneria spiralis, anubias nana ) totul la 25 de lei , o suprafata de java moss de 20x20 cu 15 lei , in jur de 40-50 de creveti RCS cu 25 de lei toti , vreo 10-15 Endleri cu 10 lei toti , si o pereche de cory paleatus de 3 cm + o pereche ancistrus de 6 cm ambele perechi impreuna cu 15 lei . In functie de comanda voi face reducere pentru cei care comanda mai multe ,ofer bonus creveti +mancare pesti + pui endleri . Anunt de preferat pentru cei din Timisoara .Pachetele se ridica din Calea Sagului .
|
 |
|
Sa ii faci testul cu otetul la piatra sa nu fie calcaroasa 
|
 |
|
Salutari domnilor ! Vand 4 Zebre roz si una verde fosforescent deoarece vreau sa raman doar cu vivipari in acvariu . As prefera un schimb cu melci Pomaceea sau se vand toate la un pret de 15 Ron.
|
 |
|
Salut ! In ce zona stai ? Capacul e de plastic? Filtru ai la el ?
|
 |
|
milupas wrote:Bine v-am gasit!
Unde pot confectiona in Timisoara sau Arad un acvariu de 145x40x50h si cam ce sticla ar trebui sa folosesc? Eventual as putea sa il construiesc singur daca as gasi sticla, dar nu stiu daca sa folosesc de 12mm sau 10mm. Vreau sa fac un bazin pentru ciclide africane care va fi incastrat intr-un perete cu latimea de 40cm inaltimea poate creste pana la 70cm dar nu stiu cat de recomandat e sa urc atat de sus si probabil si preturile sunt pe masura.
Astept orice sfaturi sau pareri. Multumesc anticipat.
Salut! Multi si-au facut acvariu in Timisoara la magazinul de sticla din calea Sagului ,intersectia la profi, langa banc post e magazin de sticla,oglinzi,etc. Acolo e un nenea care face acvarii fenomenale. Am vazut la multi 
|
 |
|
Nu m-am putut abtine si am cumparat un acvariu din magazin. Se poate inchide thread-ul.
|
 |
|
Dat fiind ca o sa ma apuc si eu un acvariu, din ce am studiat in ultimul timp ai mai putea adauga boraras ,microrasbora ,endleri ,moly si eu mi-as cam dori si ceva shrimpi  .
|
 |
|
Stiam deja de magazinele mentionate,ma gandeam ca or fi unele doar de cunoscatori stiute  ).
|
 |
|
Salut ! Sunt nou pe aici,asa cum am postat si la rubrica de prezentari as fi interesat sa cumpar un acvariu de cel putin 60 de litri ,cu toate cele. Litrajul poate sa fie cat mai mare ,doar sa ne intelegem la pret. Cei din Timisoara stiti de pe unde putem cumpara plante,aparate pentru acvariu,pesti ?
|
 |
|
Salut! Ma numesc Bogdan ,sunt din Timisoara ,am 24 de ani si mi-am propus sa imi fac si eu un acvariu,pentru inceput in jur de 60 -70 L . Mentionez ca sunt incepator in acvaristica , evident ca am mai avut acvariu cand eram mic dar acum l-as numi genocid nu acvariu. Tineam in el Beta,Scalari,tot felul de Vivipari,Carasi,etc. Momentan nu detin nimic,si in perioada urmatoare vreau sa cumpar toate cele de trebuinta. Pentru cei din Timisoara daca ma puteti ajuta cu sfaturi referitoare la locuri de unde as putea cumpara un acvariu,plante,pesti si restul lucrurilor care trebuie ,va rog sa o faceti. Daca vreunul din voi are un acvariu de vanzare in jur de 60 de litri ,poate si mai mare daca e la un pret accesibil ,as fi interesat.
|
 |
|