Tot in acea perioada m-am hotarat sa amenajez si la Ploiesti un mic iaz de 450 l si am luat cateva plante (zambila de apa si pistia) care cum spuneam aveau icre pe ele.
Altfel nu-mi explic cum au iesit si aici pui de pesti. Si uite asa m-am pomenit cu vreo 30 bucati de pestisori. I-am lasat cam vreo luna si jumatate in iazul din curte si 12 din ei i-am luat intr-un acvariu mai mic in casa. Asa m-am hotarat sa cumpar acvariul de 180l si sa-i cresc pana la primavara sa vad ce sunt si cum se dezvolta. Si ca sa nu stea singuri i-am cumparat si pe ceilalti.
Pentru exemplificare am sa mai atasez un link la un filmulet de astazi cu acvariul meu care stiu ca nu este asa cum trebuie, dar in timp se va schimba.
http://www.youtube.com/user/marimexg1967?feature=mhsn
Pana la primavara sunt nevoit sa tin acesti pesti care incerc sa aflu ce sunt si care se vor mari daca seamana cu parintii lor.
Va multumesc anticipat de sprijin si ma apuc serios de citit ca am multe de invatat cu intretinerea acvariului.
Nu stiu cat am fost de explicit dar ca sa iasa socoteala, deoarece am zis ca am avut 30 de pui, 18 i-am dus acum vreo 2 saptamani in iaz langa ceilalti cu speranta ca vor rezista pana la primavara.
O poza cu cei 12 carasi si alta cu ceilalti de anul acesta.