Se vinde lampa suspendata Resun DL-15R, Putere: 15 W + 15 W T8 ( 1x Aqua Zonic Super Sun 7500k, 1x Aqua Zonic Super Tropical Pink ), lungime minima / maxima - 62 / 68 cm reglabila - 90 LEI transport gratis
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 350 lei
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 350 lei
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. 400 lei transport inclus
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. 400 lei transport inclus
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 500 lei + transport
Dupa ce am lasat acvariul ( 65x40x40 sticla de 8mm ) la "üscat" 6 zile m-am decis sa ii fac o proba sa vad daca curge. L-am pus pe gresie in baie si deocamdata l-am umplut pe jumate.. chestia e ca, podeaua din baie are o panta pentru scurgerea apei .. se vede o diferenta de nivel de 1 cm in acvariu. Are ceva daca il las asa cat ii fac proba ? ma gandeam sa nu fie presiune mai mare pe una din laturile acvariului
sunetul nu e produs ca se lovesc ei de apa .. si cand cauta mancare la suprafata apei si dau peste bulele de aer care sunt pe marginea bazinului incearca sa le manance
O intrebare care ma macina Dupa ce se plictisesc de cautat mancare prin pietris si bineinteles ca nu gasesc se muta la suprafata apei cu cautatul si mai gasesc niste bule mici pe marginile bazinului si atunci se produce un sunet destul de enervant, parca pate cineva cu palma pe suprafata apei mi se intampla numai mie sau e ceva obisnuit ?