[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kpac
Forum Index » Profile for kpac » Messages posted by kpac
filtru intern fluval u2 400l/h in stare perfecta de functionare plus un set de bureti noi originali(20lei in magazin). Pret 60 lei

pm sau 0742017991
Se vinde lampa suspendata Resun DL-15R, Putere: 15 W + 15 W T8 ( 1x Aqua Zonic Super Sun 7500k, 1x Aqua Zonic Super Tropical Pink ), lungime minima / maxima - 62 / 68 cm reglabila - 90 LEI transport gratis
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 350 lei
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 350 lei
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. 400 lei transport inclus
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. 400 lei transport inclus
Vand filtru extern fluval 306 cumparat de nou din magazin, inca in garantie aproape un an. functioneaza fara probleme si nu a avut nici o defectiune pana acum. poze eventual filmulet cu el in actiune la cerere pentru doritori. Pret 500 lei + transport
Salut. Am un acvariu de 65x40x40 adica 85 litri de apa facut pentru 2 carasi micuti deocamdata

Acvariul e la ciclat de 11 zile. Luminarea este asigurata de o lampa 2 x 15w t8 ( 1x Aqua Zonic Super Sun 7500k, 1x Aqua Zonic Super Tropical Pink )

Momentan programul e: 9-12 15-20 adica 8 ore timp in care merge doar un neon(Super Sun 7500k)

ca plante am un Echinodorus mare si 2 tufe mici de Cryptocoryne. nu vor fi mai multe plante pentru a putea aspira cat mai bine mizeria din substrat

Cand ma sfatuiti sa maresc perioada de iluminare si cand sa dau drumu l aal 2 lea neon ?
l-am asezat pe o folie groasa de izopren
Dupa ce am lasat acvariul ( 65x40x40 sticla de 8mm ) la "üscat" 6 zile m-am decis sa ii fac o proba sa vad daca curge. L-am pus pe gresie in baie si deocamdata l-am umplut pe jumate.. chestia e ca, podeaua din baie are o panta pentru scurgerea apei .. se vede o diferenta de nivel de 1 cm in acvariu. Are ceva daca il las asa cat ii fac proba ? ma gandeam sa nu fie presiune mai mare pe una din laturile acvariului
Vand filtru hangon Aquael FZN-2 debit 800 l/h folosit 2 luni cu garantie - 80 lei cu tot cu transport posta romana

Incalzitor 50 w jager - 30 lei transport inclus

sau 100 lei amandoua
Am deschis acest topic pt ca sunt in cautare de un filtru extern ieftin si eficient .. este vreun posesor de astfel de filtre pe aici ?
Schimb Filtru aquael fan 1 si incalzitor Jager 50 w in stare perfecta de functionare cu diverse acvaristica ( plante sau altceva para pesti )
e caras auriu comun
de ceva timp 2 carasi il tot fugaresc pe al 3 lea non stop. nu i-am mai vazut asa pana acum . se joaca sau ce ?

Vand filtru Aquael fzn-1 folosit 3 luni. Pret 50 lei + taxe transport perin posta ( 7 lei )
t5 este mai subtire decat t8
sunetul nu e produs ca se lovesc ei de apa .. si cand cauta mancare la suprafata apei si dau peste bulele de aer care sunt pe marginea bazinului incearca sa le manance
O intrebare care ma macina Dupa ce se plictisesc de cautat mancare prin pietris si bineinteles ca nu gasesc se muta la suprafata apei cu cautatul si mai gasesc niste bule mici pe marginile bazinului si atunci se produce un sunet destul de enervant, parca pate cineva cu palma pe suprafata apei mi se intampla numai mie sau e ceva obisnuit ?
chiar nu stie nimeni ?

Forum Index » Profile for kpac » Messages posted by kpac
Go to: