[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
testare acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
kpac
Junior member

IP:

Dupa ce am lasat acvariul ( 65x40x40 sticla de 8mm ) la "üscat" 6 zile m-am decis sa ii fac o proba sa vad daca curge. L-am pus pe gresie in baie si deocamdata l-am umplut pe jumate.. chestia e ca, podeaua din baie are o panta pentru scurgerea apei .. se vede o diferenta de nivel de 1 cm in acvariu. Are ceva daca il las asa cat ii fac proba ? ma gandeam sa nu fie presiune mai mare pe una din laturile acvariului
[WWW] [Yahoo!]
Black
Member
[Avatar]

IP:

N-are nimic mai ales daca este doar in perioada de proba si nu ramane mereu asa.Presiunea pe laterala nu ar trebui sa "deranjeze" structura si rezistenta acvariului daca acesta este lipit corect.Ce nu este bine este faptul ca a fost pus pe gresie din cate am inteles eu,si gresiile pot avea denivelari nu tocmai ok pentru fundul acvariului deloc elastic.Pe viitor incearca sa-l pui pe un polistiren sau pe 2 sipci de lemn care sa protejeze fundul.
Bafta !

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Eu zic sa-l lasi mai mult de 6 zile la uscat, e posibil sa nu fie intarit siliconu' in mijloc. E bine ca nu l-ai umplut pina sus, eu zic sa-l golesti si sa mai astepti citeva zile. Nu-l mai pune direct pe gresie, risti sa crape fundu'.

Poze: smilie ... Poze cu plante
kpac
Junior member

IP:

l-am asezat pe o folie groasa de izopren
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: