[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kpac
Forum Index » Profile for kpac » Messages posted by kpac
Ma puteti ajuta si pe mine sa identific noii mei porcusori ?
da. toate plantele s-au distrus. pana si radacinile la pistia s-au topit. sa dau un reset la acvariu ?
pai si inainte aveam aceeasi lumina si mergeau bine plantele. substratul e pietris necalcaros luat din pet shop si sub el ceva fertilizant ocean free. Cam dupa cat timp isi face efectul fertilizarea? la Hygrophyla polisperma de cand am inceput sa fertilizez pe ciotul ramas au aparut frunzulite mici, insa daca dau peste tulpina aceasta se dezintegreaza
valliseria gigantea - care rezista cel mai bine
Hygrophyla polisperma - dintr-o tufa a ramas un ciot de 3 cm fara frunze

si inca 3 plante introduse de 1 saptamana, odata cu inceperea fertilizarii

- Rotala rotundifolia
- Mayaca fluviatilis
- Staurogyne repens

CO2 nu am
Am un acvariu de ~ 50l iluminat cu 2 x 18 w T8 osram 840 9 ore/zi

Fertilizare micro + pps-pro de 1 saptamana + plantamin

filtrare: aquael fan 1 plus

apa la 26 grade

fauna: 7 neoni, 2 cory, 1 betta

Absolut toate plantele din acvariu mor pe zi ce trece. pu si simplu se topeste tulpina si la atingere se rup. teste de apa nu am facut pana acum. care ar fi problema ?
Filtrul resun aplecat la schimb. a mai ramas FZN 1
adaug la vanzare sau la schimb un Aquael fzn1 folosit ~ 2 luni
de actualitate
Schimb pe diverse legate de acvaristica urmatoarele:

filtru Resun sp1200 nou

filtru aquael fzn1 folosit 2 luni
Vand filtru resun sp 1200l cumparat azi, pt ca e prea puternic pt acvariul meu. 40 lei

sau schimb cu diverse. astept propuneri
salut! o poza ceva cu acvariul ?
1 betta, cativa corry si un melc + cateva plante. pe mine m-ar incanta modelul ca nu suport sa vad incalzitoare, filtre si alte chestii prin acvariu

lumina e de 18 w

detalii http://www.sera.de/fileadmin/gbi/31102_sera_Biotop_Nano_Cube_60_38-05_US.pdf

oare filtrul isi va face treaba .. nu vreau filtru extern
O intrebare. E neaparat un incalzitot intr-un nano de 10 l pt tun betta ? lumina 11 w si filtru hang-on ?
Sal. a avut sau are cineva acest tip de acvariu ? - Sera Biotop Nano Cube 60. m-ar interesasa cumpar unu si as vrea sa aud si niste pareri
am avut o explozie de melci comunitari, insa i-am cules cu mana unul cu unul si am scapat definitiv de ei.

un acvariu foarte putin mai mare in primavara. m-am saturat de open top .. suprafata apei e plina de praf
am facut un experiment si am mai pus apa ca sa treaca de buza filtrului si dupa 1 zi s-a format ceva la suprafata apei ca o pojghita
O mica intrebare. Cat sa umplu acvariul daca posed un filtru "cascada" ? sa las nivelul apei sa fie sub filtru ca sa se fagite apa ?
da. acvariul e lipit cu silicon negru
si poze cu acvariul si instalatia d elumina improvizata
Sunt Alex din Piatra-Neamt 26 de ani, posesorul unui acvariu home made 50x30x35 de aproape 1 luna

Filtrare: Filtru cascada Aquael FZN 1
Incalzire: Jager 50w
Lumina: Lampa suspendata home made 2 x osram 840 T8 18 w
Substrat: Ocean free plant base p12 + pietris
Flora: hygrophila difformis, vallisneria gigantea, hygrophila polysperma
Fauna: 1 betta mascul, 8 neoni, 2 cory albino ... a si 3 melci comunitari

Forum Index » Profile for kpac » Messages posted by kpac
Go to: