[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: costi-discus
Forum Index » Profile for costi-discus » Messages posted by costi-discus
Cumpar ancistrusi maturi perechi sau separat ,negrii,albi ,voalati sau alte culori tel. 0745139167 sunt din Tg. Mures .
Sau vindut multumesc se poate inchide.
multumesc pentru primire deocamdata nu am poze decit cu acvariul de 300 cu ciclidele care vreau sa le vind ca sa il fac si pe acesta plantat si vreau sa pun in iel multe plente,raci ,creveti si pui de discus cu toate ca stiu caci atunci cind vor creste discusii va fi cam greu cu iei daca nu au ascunzisuri cit mai multe,dar pina cresc poate se obisnuiesc cu iei nu.INCERC.si nu stiu cum sa pun pozele
Vind Tropheus Duboisi 3 perechi si Aulonocara Fire 3 perechi ,virsta 1 an si 3 luni au fost crescuti inpreuna de mici intrun acvariu de 300 litrii, maninca orice fel de mincare de pesti cadou se mai dau 2 pui de Aulonocara Fire si pietre din acvariu,vreau sa ii vind deoarece vreau sa schimb acvariul in unul plantat,ii vind doar inpreuna sunt adulti mari si frumosi,momentan am o femela de Aulonocara cu pui in gura si o femela de Tropheusi,pret 350 lei sau schimb cu discusi depinde ce discusi aveti.Tel.0745139167 orele 8-20.
Sunt din Tg. Mures ma numesc moca constantin am 43 de ani am 3 acvarii unul de 300 litrii cu ciclide africane ,altul de 80 litrii cu creveti Sakura si CRS,si ultimul de 30 litrii cu raci portocalii mexicani, dea lungul timpului am avut de mic copil pesti de toate felurile si acvarii de toate marimile iar momentan mam oprit la cea ce am acum .

Forum Index » Profile for costi-discus » Messages posted by costi-discus
Go to: