Asa cum se intelege si din titlu, ma gandesc sa trec si la o saratura

Poate ca e prea repede, poate nu, o sa vedem.
Oricum proiectul dureaza ceva pina il pun pe picioare, mai bine zis preconizez sa am setupul gata undeva in februarie-martie anul viitor.
Pina atunci incep sa pun intrebari, mai citesc, ma mai sfatuiesc cu cei care se pricep si de la care am de invatat.
Si sa incepem cu inceputul. Displayul va fi 125 x 60 x 80 (L x l x h), 600 litri brut, probabil in jur de 500 litri net, geam extra clar de 16mm (laminat din 10+6, pina acum nu am gasit la noi geam de 16 mm extra clar, poate aveti vreo idee unde pot gasi)
El va servi ca un perete despartitor si va fi instalat in sufragerie intre perete si o coloana rotunda. Practic lateralele mici vor fi una in dreptul peretelui si una in dreptul coloanei, iar acvariul se va vedea din 2 parti pe lungime.
Ca si dotari tehnice vor fi urmatoarele:
Calculator GHL Profilux 3eX cu tot ce ii trebuie (sonde, powerbar, unitate de 4 pompe peristaltice, moonlight)
Iluminare Giesemann Infiniti (HQ 2 x 250w + T5 4 x 54w)
4 pompe Vortech MP40w (vor fi puse pe laterala mica de la perete)
3 filtre Fluidised bed sand
2 filtre Blue Tower (Aqua Medic)
1 Protein skimmer
1 Calcium reactor
1 Kalkwasser cu sistem de completare automata de apa
Set CO2
Sump + rezervor pentru apa de osmoza
Ce urmeaza sa vietuiasca in acest acvariu inca nu stiu, ma mai documentez intre timp
Nu ma intrebati cum am reusit sa o conving pe nevasta-mea sa ii pun o ditamai hardughia in sufragerie ca nu stiu

cert e ca n-a zis nu.
Cam astea ar fi detaliile de inceput, orice comentariu sau sfat este binevenit.
O seara placuta,
Dragos