[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: habar_name
Forum Index » Profile for habar_name » Messages posted by habar_name
Citi delfini ai? Un mascul si doua femele? Ce dimensiune are masculul? Si ce virsta? Cu ce se ocupa parintii lui si nu in ultimul rind etcetera...
Felicitari si mai ales respect pentru curajul de ati construi bazin de o tona la etajul patru.. Nu ca ar fi vreo problema.. Doar ca 99% din populatie ... intrebata daca ar fi... despre tona asta...
Altfel, ce dimensiuni au compressicepsii tai?
Se mai spune ca, in afara recomandarii ca hrana pentru pestii in convalescenta, se recomanda pestilor ce depun greu. Eu chiar am testat asta, acu citiva ani tineam Pseudotropheus demasoni cu Astatotilapia latifasciata si, neputindu-le da mincare bogata in proteina animala, Astatotilapiile nu mi-au depus deloc. Asta pina intr-o zi ploioasa, dupa prima portie de rime, pe care bineinteles ca doar cele din urma le-au mincat..
Unde ai ramas? Ziceai ca ai facut curat in acvariu...
Mult mai mari mi se pareau din poze.. Au un fel mai lent de a se misca de am crezut ca e din cauza dimensiunii.. Oricum au sa creasca ei, ca au unde..
S-au dat toti in afara de femela de A. latifasciata...
Fooooarte faini! Ce dimensiuni au parintii? Mai mult de 25 cm?
Dupa cum spune titlul se doneaza (sau se schimba) urmatoarele ciclide mature:
- o pereche de Herotilapia multispinosa cca 13 cm
- un mascul de Cichlasoma (aka Nandopsis, Rocio, Archocentrus etc) octofasiatum aka Jack Dempsey cca 18 cm
- o femela de Cichlasoma (aka Archocentrus, Amatitlania etc) nigrofasciatum aka ciclida puscarias cca 9cm
- o femela de Astatotilapia latifasciata cca 12 cm.

0755514940
Probe, probe, dar cite probe?

Forum Index » Profile for habar_name » Messages posted by habar_name
Go to: