[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robi1
Forum Index » Profile for robi1 » Messages posted by robi1
Am mutat-o deja intr un acvariu mai mic(este cel din poza)Sta cu o gupita care e pe cale sa fete.... am mutat-o pentru ca dadea semne ca naste( ori statea intr-un colt al acvariului, ori "matura" geamul acvariului ..)
Salut!
Puteti sa imi spuneti aproximativ cat mai are femela asta pana fata.
Multumesc
pozele le-am facut ieri
traieste in acvariu cu gupi? sau .. traiesc gupi cu el? )
piratul wrote:Depinde cu ce pesti mai stau in acvariu,se poate sa fi fatat si sa-nu ii fii vazut tu,in cazu asta sa-i fi "halit"ceilalti,sau nu e bun masculu de guppy....

am scris la " despre mine" ca am doar gupi si am mai scris ca sunt sigur ca nu au fatat pentru ca astept cu nerabdare generatia asta de pui
salut!
Am vazut pe mai multe forumuri, de asemenea si pe acesta ca femelele de gupi fata la un interval de timp de o luna , o luna si ceva...Eu am femele care nu au fatat de doua luni si ... stiti care e cauza?
Femela cu coada rosie a fata ultima oara acum 2 luni, are pata neagra dar are burta mica
Femela galbena a fatat acum o luna si ceva si pata este inca galbena.La celelalte femele, la fel , au pata neagra dar nu mai ies puii...au masculi si sunt sigur ca nu au fatat....
Sa fie din cauza ca nu le bag incalzitorul? am termometru in acvariu, temperatura e de 24 de grade.
Multumesc
salut!
Salut, sunt Robi, am 5 acvarii: 3" mai mari" unul de 30, doua de 15 litri si 2 mici (maternitati).
Pesti : guppy
Plante :Vallisneria spiralis si Chladoflora
Am grija de pesti impreuna cu tatal meu, care dupa o pauza de ceva ani(vreo 10), s-a gandit sa revina la vechiul hobby.
Ceva poze cu masculii ...http://img821.imageshack.us/g/dsc4210ov.jpg/
Oare puiul din prima poza va fi un HB?
Am editat eu linkul. Alber

Forum Index » Profile for robi1 » Messages posted by robi1
Go to: