[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dariuspesti
Forum Index » Profile for dariuspesti » Messages posted by dariuspesti
Am inteles baieti , deci raman cu pesti ms mult pt raspunsuri;) Ape limpezi.
As dori o parere despre nebuniia ce vreau sa o fac As vrea sa bag broscute de apa dulce impreuna cu pestisori in acelasi acvariu , as face o gramada de roci intro parte a acvarului care sa iese deasuprea nivelului apei cativa cm pt a se odihni broscutele. Partea ramasa ramane spatiu pt pesti si pt broscute pt a inota. 130 L are acvariul , cred ca voi ramane cu circa 100 l - 90 . Am platy + ceva pui, molly, cativa melci si 2 trompetisti ce curata acvariu

Credeti ca ar fi bine sa fac acest lucru, comportamentu, apa de alta calitate, plantele, mancarea, oxiganarea, lumina .

Ce credeti ? Daca aveti o parere spunetimi si mie . Multumesc
De ros unchile le mai rod , dar nu si carnea )) Ma ustura tunci can o bag la inceput att iar dupa pot continoua treaba. Probabil ceva de la aparatele contunute in acvariu , dar nu cred . Multumesc baeti bafta si APE CAT MAI LIMPEZI ;)
Salutere prieteni!!!

As dori sa intreb dece ma ustura debetele cand le bag inapa , doar la suprafata mai in jos nu ?

Totu e ok cu pesti si acvariu Va salut
Sal .

Lumina este foarte clara , am 3 becuri de 25 w economice care sunt la 25 cm deaspupra apei pentru nu a incalzi apa mititeilor.
Legat de aspect in urmatoarele zile am sa ma duc la centru de acvaristiva de unde am sa iau 2 bucati de lemn una pentru a pune muschi pe ia sau plante , si celanta pentru decor normal .

Cam att
Mam exprimat gresit cu pietrisul, nivelul lui e de cireca 5 - 6 cm . Iar cu pamant cu tot ajung la 8 cm cam asa .

Pietricelele sunt de marimea 2 - 3.5 cm .
Salut

Volumul este 85 L ,,,40 H,,40 Latime. in total 130 L .

O sa adun cat pot pietricelele alea verzi si am sa introduc maro sau negre ;)
Salutari !!

Ce parere aveti despre acvariu , este schimbat fata de cel de dinainte. Cateva detali despre schimbari!

Pietris- marimea este circa 2 cm - 3.5 cm, este natural , culoare Alb,Verde, Negru .

Pamantul este tot natural, tin minte ca este de marca JBL :-?? Mai multe indici nu am sa va spun ca am aruncat continutu.

Filtru Duetto Dj 150 cu circa 450 L /h , asi face treaba cat de cat bine

Substante pentru apa , Sera Aquatan ce contine ph natural 100ml pentru 400 L ,,,,,,Sera Bio Nitrivec 100 ml ce contine NH4 , Nh3 , NO2.

CEVA POZE !!!!

Multumesc baeti pentru detali ;)
Salutare !

Am o intrebare , ami da danseaza un peste este mascul are circa un an un Platy :-?? .

Face niste mscari asa in rotunjire a corpului parca ar fi ametit si e si putin stramb iar cand se apropie de ceva se zbate pentru a se zgaraia ceva de genu .
Probabil prin branhi o bucata de mancare ce nu a fost inghitita , mancare este cu fulgi si viermi albi mici care sunt impreunate in aceasi cutie.

Ciudat :-?... Stie carea ce e acest dans rumba ?

Multumesc
Salut nu prea stiu dar le am de 6 luni si nu se intampla nimic cu pestisori , totul este normal .

Piatra din mijloc si celelante care se aseamana sunt magma de vulcan le-am loat din Sicilia.

Te salut
D Poze noi !!
da ))

O sa pun noi poze cu acvariul cat de curand ;)

Salutare!!!
Salutari sunt nou nout pe aici ! As dori sa vad si eu cateva pareri din partea voastra. Multumesc

Am 4 Platy un mascul si 3 femele + 10 -- 15 pui prin acvariu cu care nau nicio treba ;) 5 Zebra , la fel nau nicio treaba cu pui . Mai am 2 pui loati din rau dar o sa le spun la revedere cat de curand. Si mai am 2 trompetisti care curata stratul ) .

Am 3 plante artificiale si 3 naturale stiu doar una cum se numeste Cambomba

Pompa de aer cu un burete care curata apa de bacteri o am de 20 de ani asi face treaba foarte bine binteles si acvariul este de 20 de ani L 85 H 45 Latime 38.

Luminozitate am 3 becuri economice care sunt foarte gentile cu locu lor de munca ).

Am aici poze , sar fi putut pune mult mai bunde dar daca aici au marimea ceruta la un nivel maxim.

Forum Index » Profile for dariuspesti » Messages posted by dariuspesti
Go to: