[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: geodo
Forum Index » Profile for geodo » Messages posted by geodo
A mai aparut o problema, black molly avea pete albe pe el...m-am interesat la pet shopuri si mi s-a recomandat o solutie(momentan nu stiu cum se cheama) ,dar vad ca dupa 2 zile de cand am pus in apa, este mai vioi si incep sa-i treaca petele.
Pe celalant molly nu-l mai ataca.
Daca imi putetzi da niste sfaturi despre ce ash putea sa modific in acvariu ash fi recunoscator, dupa poza care am puso mai sus.
Stiu ca mai am de invatzat, dar momentan ash vrea sa stiu ce sa fac sa scap de problema asta care o am momentan cu black molly
Am citi ambele linkuri inainte sa imi cumpar acvariul.
Lumina: 1x15W
Si plantele am sa le schimb, si am sa imi introduc plante naturale.
Cunostinte minime. Am urmatoarele echipamente in acvariu: filtru Eheim, incalzitor Jager 50W ,am substrat+pietris( se poate vedea si in poza) si plante am: si naturale si artificale. In apa cand o schimb folosesc: Aqua Safe si Easy balance.
image
Acum vad, ca de dimineatza amandoi stau intr-un singur loc de ore bune, si inoata pe loc...stau impreuna. Acum numai stiu ce sa cred...am sa ashtept cateva zile sa vad ce fac incontinuare. Poate se linistesc.
Sunt incepator in ceea ce priveste acvaristica. Am un acvariu de 63 de litri, in care am: 2 sanitari, 3 gupy( 1 mascul si 2 femele), 6 neoni, un molly si un black molly (femela si mascul). Ii am cam de o saptamana, si am o problema cu black molly: ii ataca pe gupy si cel mai mult celalant molly, care din cauza asta sta mai tot timpu numa nemiscat deasupra incalzitorului...cred ca se ascunde. Nu stiu ce sa fac dak ma putetzi ajuta, va rog?

Forum Index » Profile for geodo » Messages posted by geodo
Go to: