[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Moroiu Daniel
Forum Index » Profile for Moroiu Daniel » Messages posted by Moroiu Daniel
-20 scalari perlati alb/negru - 2.5 lei/buc

Se pot vedea incepand cu minutul 0:38.

Daniel.
Filtrul nu mai este de actualitate.
Multumesc.
Vand urmatoarele:

- 10 ancistrusi standard 2.5 cm - 2.5 lei/buc
- 1 plecostomus albino 20 cm - 10 lei.
- 1 filtru BF Jumbo Junior -25 lei/buc
- 10 carasi portocalii - 4 lei/buc
- 10 carasi sakura -4 lei/buc
- Artemia congelata -30 lei punga de 500 grame.
0765.221.898 / 0743.772.426
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel
Up

Am facut un video in care hranesc pestii cu artemia pe care o am la vanzare. Sper sa va placa.
Vand urmatoarele:
- 2 filtre BF Jumbo Junior -25 lei/buc 40 lei/2 buc
- 10 carasi portocalii - 4 lei/buc 25 lei toti 10.
- 10 carasi sakura -4 lei/buc 25 lei toti 10
- Artemia congelata -15 lei 250 grame(60 lei/kg)
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel
Vand urmatoarele:

- 2 filtre BF Jumbo Junior -25 lei/buc 40 lei/2 buc
- 10 carasi portocalii - 4 lei/buc 25 lei toti 10.
- 10 carasi sakura -4 lei/buc 25 lei toti 10
- Artemia congelata -30 lei punga de 500 grame.
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel
Reactualizare de stoc:
- 2 filtre BF Jumbo Junior - 25 lei/buc 40 lei/2 buc.
- 2 scalari masculi negru marmurat voalati - 15 lei/buc.

Plecostomusul se poate vedea la minutul 0:09 in urmatorul video:
http://www.youtube.com/watch?v=G_PXxnxAoTg
Tot in el puteti vedea puii de ancistrus si filtrele.
Salut. Dai separat filtrul intern Resun SP-2500? Daca da, spune-mi si un pret te rog.
Cu respect. Daniel.
Vand 10 bucati ancistrus voalat la dimensiunea de aproximativ 2.5 cm fara coada. Anuntul este strict pentru Bucuresti. Pestii se ridica de la mine de acasa sau de la metrou Aparatorii Patriei.
Pretul este de 5 lei / bucata.
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel
Vand/schimb urmatoarele:

- 2 scalari negrii voalati(masculi amandoi) ~ aprox. 8 cm diametrul corpului - 20 ron/buc.
- 10 carasei ~ aprox 3.5 cm in corp(coloritul difera: portocaliu, alb cu rosu, calico visiniu cu rosu) - 4 ron/buc.
- 10 ancistrusi ~ aprox 2.5 cm in corp(standard) - 3 lei/buc.
- 1 Plecostomul albino ~ apeox 20 cm - 20 ron.
Schimb cu: Cory albino(maturi), Cory Paleatus(maturi), femele ancistrus(nu conteaza varietatea-standard, albino, voalat)

Daniel.
Schimb urmatorii Scalari maturi:
-1 femela Koi
-1(nu cunosc sexul) standard diamant
-3(nu cunosc sexul) standard cu aripioara din spate dungata.
Pestii se pot vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=G_PXxnxAoTg minutul 0.28.

Caut Corydoras Albino, Corydoras Paleatus Voalat, femele ancistrus(orice forma sau colorit) - ajunsi/ajunse la maturitate.

Daniel.
vand carasi butterfluy moor red/white si ancistrusi.
-Carasii sunt la 2 cm in corp. 5 lei/buc. Momentan am doar 20-30 buc acasa dar urmeaza sa mai aduc(aproximativ 1000 buc)
-Ancistrusii sunt la 2.5 cm in corp. 4lei/buc. Stoc 20-30 buc acasa si urmeaza sa mai creasca.
!!!Pestii se ridica de la statia de metrou Aparatorii Patriei(in cazul in care cumparatorul nu tine neaparat sa si-i aleaga) sau de la mine de-acasa in cazul in care cumparatorul doreste sa ii aleaga.
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel.
Nu am posibilitatea de a face poze sau film la ei dar pun un film cu parintii. In film sunt mai multi carasi. Parintii sunt doar butterfly red/white.
http://www.youtube.com/watch?v=G_PXxnxAoTg
Daca ti-a spus sa pui burete in cel mic pentru a-l filtra pe cel mare inseamna ca cel mic devine un fel de filtru extern pentru cel mare. Drept urmare faci un supraplin la cel mare ce se va scurge in cel mic si in cel mic pui o pompa de recirculare care sa urce printr-un furtun apa in cel mare. Acvariul mic va fi situat dedesubtul celui mare iar intre portiunea pe unde vine apa din supraplin si pompa de recirculare trebuie sa existe burete + eventual un al 2-lea mediu filtrant. In modul asta o sa ai un filtru extern foarte ok. Problema e cu supraplinul ca probabil nu ai montat asa ceva pe bazin si nu am cum sa-ti desenez si sa-ti explic modalitatea de a-l face. Daca ai un prieten care te poate ajuta, e mult mai simplu de explicat pe o hartie sau chiar sa iti face unul.
Practic pentru metoda spusa de unchiul tau iti trebuie o pompa de recirculare obligatoriu.
Bafta.
Datorita pozei slabe nu imi pot da nici eu seama ce are caraselul tau dar daca era gris in 2 zile aveai si ceilalti carasi plini deci poti scoate asta din calcul. Mie mi s-a mai intamplat ceva de genul la o femela foarte mica dupa prima ei depunere si nu am insistat cu un tratament pe baza de solutii. 1 lingura de sare la 10 litrii de apa sa omori bacteriile din apa si hrana buna(de preferat vie). Sper sa-ti creasca mari si frumosi ><
Intamplator, a ajuns la mine o femela(cred) de Rivulatus. Este ciondanita dar isi revine. Momentan este in siguranta in acvariul meu de scalari. Este matura(aproximativ 14 cm) si nu vreau bani pe ea. Doresc sa o dau cuiva care sa aiba greija de pestisor si sa ii ofere conditiile necesare. Primesc la schimb creveti, pomaceea, ancistrus, corydoras, caras, scalar, plante. In cazul in care exista un doritor si nu are ce sa-mi dea la schimb o pot dona.
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel.
Mai este disponibil doar pestele sticla cu o reducere de pret la 6 lei.
Donez o femela de Scalar matura(diamnetrul corpului de 9 cm), voalata, de culoare neagra. Are o tumoare pe branhia dreapta sau ceva crescut pe branhie. A ajuns la mine intamplator si nu am ce face cu ea. O donez cuiva care sa aiba grija de ea sau sa o trateze daca exista tratament.
moroiudaniel@yahoo.com
Daniel.
In urma unei tranzactii, au ajuns la mine mai multi pestisori ca nu isi gasesc locul in acvariile mele asa ca ii pun la vanzare:
- Kryptopterus bicirrhis(pestele sticla) 7 cm - 7 lei
- Trichogaster Leeri 7 cm - 5 lei
- Hyphessobrycon Flammeus(Flame Tetra) 3.5 cm - 2 lei.

moroiudaniel@yahoo.com
Daniel.
Se poate inchide, multumesc.

Forum Index » Profile for Moroiu Daniel » Messages posted by Moroiu Daniel
Go to: