[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: roberto78
Forum Index » Profile for roberto78 » Messages posted by roberto78
K,o sa incerc sa scriu pe intelesul vostru,cat priveste gramatica limbii romane,mai citeste un pic mesajul pe care il trimiti draga moderator,ca sa iti faci corectarile de rigoare d.p.d.v gramatical.Sper sa nu o iei personal,cat priveste profilul o sa intru sa completez.o zi buna,alber
Deci,nu crd ca au ajuns la maturitate in al doilea an,cel putin din ce am mai citit si eu,anyway,am incercat tot segmentul de la Tetra,dar nu au mancat nimic altceva pana akum,in afara de Junior,despre pond e unul facut de mine artificial,recirculat,de cca 50mc,dotat cu sistem de filtrare mecanica si biologica,tot de la Tetra,am si un sistem de sterilizare Uvc,3 cascade si suplimentar ink un sistem de oxigenare al apei,adancimea iazului pleaca de la 0.70m si ajunge la 2.30 m.I am tinut peste iarna in iaz si au trecut perfect peste iarna chiar dk au fost temperaturi de -20 in unele zile,mentionez k iazul se afla undeva in zona Sinaia.Akum am golit iazul de tot ca sa l curatz,iar pestii i am pus intr o piscina.Uitasem,ieri le am dat si putzina mancare pt sturioni sa vad dk mananca si am impresia k au mancat,dar nu pot fi sigur pt k este submersibila si e f dificil de urmarit.MS frumos de raspuns.
Salut,am si eu niste koi,asta e al doilea an al lor de viatza,i am luat anul trecut knd aveau km 5 cm,akum unii dintre ei au 12-15 cm,problema este k nu se mai hranesc k anul trecut,pofta de mancare au,dar iau hrana brizurata o inghit iar dupa 15-20 de secunde o scuipa afara,mentionez k este aceeasi hrana kr au avut o si anul trecut respectiv TETRA KOI JUNIOR,stie cineva kr ar putea fi explicatzia?A,uitasem anult trecut am incercat toate marcile de mancare inclusiv SERA,dar astea au fost singurele kr le au placut.astept pareri.

Forum Index » Profile for roberto78 » Messages posted by roberto78
Go to: