Message |
|
N-as vrea sa te dezamagesc, insa vezi tu ... asiaticii au omorat piata. Au climat bun si spatiu la greu pt a face tone de peste din nenumarate specii. Ai o singura sansa. Sa reusesti sa ai o asemenea productie incat sa-ti permiti sa cobori pretul sub al celui mai mare importator din Romania. Si crede-ma pe cuvant ca preturile sunt foarte mici la acest importator.Diferenta dintre pretul lui si pretul "din galantare" se regaseste in foamea si buzunarele vanzatorilor/magazinelor..
Numai bine.
|
 |
|
|
 |
|
Stau si ma intreb de ce oare in jurul fiecarei pasiuni trebuie sa se invarta si ceva mercantilism???
Domnul meu, eu cresc si inmultesc pesti din placerea de a face asta. Credeti ca m-as putea imbogatii din asta? Va garantez ca la ce cultura acvaristica exista in tara asta, sigur NU.
Va doresc succes (sau eventual succesuri  ).
|
 |
|
Parca totusi ... curge apa ... pe furtun
|
 |
|
Zavaidoc si Zaraza
Sau de ce nu Tristan si Isolda
|
 |
|
vlad.a wrote:
In practiker osram 865 am gasit cu 9 lei ... de unde scot astia preturile astea (20 de lei) nu stiu...
Nu stiu de ce, dar tare am impresia ca n-ai vazut prea bine  . Nu de alta, dar in postul meu anterior este chiar pagina importatorului oficial pt produsele Osram  .
In fine ... nuprea conteaza
|
 |
|
|
 |
|
Pana la marea lipeala mai are o noapte de nesomn  si un suc neacidulat de pus la rece
|
 |
|
Daca mai creste putin, in curand vei putea spune ca ai avut n zebre si n guppy  .
De felul lui se impaca foarte greu cu hrana uscata, fiind un vanator nocturn. Niste larve rosii, ceva tubifex, sau in functie de marime chiar si niste rame, reprezinta o hrana ideala pt el. Ceva mai incolo urmeaza toti pestii care ii incap in gura.
|
 |
|
Neonus wrote:
Am recunoscut ca nu ma pricep la africani, insa asta e apa la care am acces, nu o pot schimba. .
In tot ceea ce s-a scris mai inainte, absolut nimeni nu facea referire la apa, ci strict la volumul acvariului, volum insuficient pt speciile de malawieni
|
 |
|
Domnul meu, va respect si va admir pt ca vreti sa fiti un tata bun, insa zau daca va inteleg de ce nu vreti, sa incercati macar, sa fiti un acvarist bun.
Colegii antevorbitori v-au explicat cum nu se poate mai bine, ca bazinul pe care il detineti nu este propice cresterii unor specii de m'bune, nici chiar in numar restrans.
Eu va propun altceva.
Neolamprologus pulcher
Neolamprologus brichardi
Cate 4 maxim 5 bucati din fiecare si puteti face un acvariu exceptional.
Toate bune.
|
 |
|
 Ma scuzati domnilor, dar care era titlul topicului???
Felicitari tutuiror celor care le merita, indiferent de care parte a baricadei se afla.
Haide-ti sa lasam rahaturile si sa ne vedem de acvaristica
|
 |
|
Or sa vina
|
 |
|
Multumesc, dar ... era trecuta inca inainte de a posta
|
 |
|
Salutare tuturor!
Numele meu este Mihai Sirbu, bucurestean cu casa plina de acvarii si pesti. Scalari, ramirezi, betta, colisa lalia, leeri traiesc si se reproduc constant. Mai sunt si altele, dar alea inca sunt in planurile de viitor pt reproducere.
Gata cu lauda de sine  . Alte chestiuni ... pe parcurs, cand, unde si daca e cazul  .
Toate bune tuturor!
|
 |
|