[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CapellaCt
Forum Index » Profile for CapellaCt » Messages posted by CapellaCt
I-am gasit pe micuti;erau in filtru,insa murisera.Am schimbat sita de la sorb cu una mai deasa,sper sa nu mai fie probleme.
Am dat Frontosa in ²custodie² unui prieten care mai are inca 4 si spatiu pe masura cerintelor lor.
Acum insa ma lovesc de alta problema/nelamurire;am 6-7 ancistrus(din care unul negru cu ochii usor bulbucati de 12-13cm) cu dimensiuni intre 7 si 11cm,ieri am cumparat 5 neoni(1,5-2cm lungime) din care unul a disparut de aseara si astazi dimineata mai erau doar 3.I-am pus separat intr-un ²cosulet² pana rezolv problema.Exista sansa sa fi ajuns pestisorii mei in pompa,tinand cont ca lamelele de la sorb sunt destul de rare sau au ajuns hrana pentru ancistrus?
Va multumesc anticipat!
Numai bine si apa limpede!
De cateva zile sunt posesorul unei perechi de frontosa,insa nu stiu mare lucru despre ei.I-am primit cadou si cel putin o luna trebuie sa am grija de ei.Dupa transport inca sunt la ²recuperare²,in ideea ca se linistesc.Femela a inceput sa prinda culori,insa masculul nu prea Am pus eu o piatra sa aiba unde se retrage,insa numai acolo sta cu exceptia mesei. Ce recomandari aveti?
Multumesc @calin,de fapt alegerea a fost doar acceptul meu de a lua acvariul complet.Stiu ca este prea mic pentru ei,insa sa vor mai sta inca o luna pana ma intorc din concediu,cand va trebui sa-i vand(din pacate,insa decat sa.i tin si sa nu le fie bine,mai bine NU) si sa populez acvariul cu pestisori mai mici
Mersi @gengis pentru ²redirectionare² ;) ,acvariul este de 200l(100x40x50),filtrul este Fluval 303.
Astazi acvariul a primit folie pe peretele din spate;am facut aceasta alegere pentru a ascunde cele cateva pete ale sticlei si pentru a nu lasa soarele sa bata direct in acvariu(oricum am ruloul de la geam jumatate coborat).
Femela a inceput sa scape de stres(zic eu,dupa liniile tot mai clare).
Ma numesc Ciprian,sunt dobrogean,am 28 ani,de profesie inginer;am cochetat in copilarie cu tot ce inseamna pestosori/acvarii/instalatii,insa la prieteni,la scoala,un acvariu imprumutat...Abia acum am ajuns la primul meu acvariu,l-am primit cadou.Teoria ca teoria,dar practica ma omoara.
Deocamdata il am cum l-am luat(doar l-am curatat),nu am decat substrat,pietre,2 frontosa(femela si mascul) si 6-7 sanitari.
Multumesc @scubu,e adevarat ca poza e imediat dupa mutare;tinuti in galeata cca. 2-3 ore pana am ajuns acasa.²Casa² ce pot sa spun,are 200l si pestii aveau aceeasi culoare de cand i-am luat;in afara de mutarea lor intr-un acvariu mai mare imi recomandati si altceva pentru a linisti pestisorii?
Salutare si bine v-am gasit,primul meu post este prima intrebare(sa nu mai deschid alta discutie postez aici).Am primit 2 pesti insa nu stiu ce sunt Sper sa gasesc raspunsul mult asteptat aici.

Forum Index » Profile for CapellaCt » Messages posted by CapellaCt
Go to: