cum se ridica temperatura apei acvariului, in cazul unui tratament la discus, pana la 35 grade, daca incalzitoarele cu termostat sunt gradate pana la 32 grade?
Tu te contrazici . Ziua ai 29 de grade, noaptea cind se opreste coolerul sare la 31 de grade . Dupa matematica mea 31 este mai > decit 29 si mai aproape de 35 .
Deeeeci.........????????????????????? Care e morala ???
Eu unul sunt mai greu de cap . Ce vrei sa faci pina la urma ?????
Sa ridici temperatura sau sa consumi curent ???????
De ce mai lasi COOLERUL sa mearga ???? :o :o :o :o
Opreste-l naibii .!!!!!
Sa lamurim 2 probleme :
1. Solutie pentru montarea celor de inox se gaseste .(ideea era de compatibilitate)
2. Pentru cele de plastic de asemenea exista rezolvare : La Amzei am intrebat si ..... pe la inceputul lui August o sa aduca piese de schimb(rezerva) (adica sigur robineti ) . Insa ma intrebam daca mai exista si alte variante ajutatoare .(eventual mai repede)
Problema este ca se inmultesc al naibi de repede si devin deranjanti ochiului . Pestii care dintre rase ar trebui sa ii manince ??? De scapat de ei este simplu : Scos pesti ,plante apa (dar nu toata ) si facut saramura cam o noapte .
Sa va spun povestea . Un tomberon de filtru extern canistra (BaoLai) (BaNuOLai) (nu sunt necesare detaliile pentru ca s-a comentat destul pe tema asta) A binevoit un robinet sa se debaraseze de pirghia de inchidere-deschidere . Suna cam ciudat fara ea( mai ales cind trebuie curatat filtrul)
Solutia este 3 . Alt robinet de plastic . Scos furtunul de IN din acvariu pentru a evita scurgerea apei . Sau un robinet clasic de apa ??????????
Intrebarea este : Ce efecte nocive poate provoca acel robinet ? Modifica semnificativ chimismul apei ?