[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dreamboy27
Forum Index » Profile for Dreamboy27 » Messages posted by Dreamboy27
image

si 4 sanitari de proba (sper sa nu moara )

image

apa e putin tulbure pt am plantat pana maine va fi clara sper
si a ajuns si acvariul sunt foarte multumit de el

image

image
acvariul si capacul sunt facute la comanda nu sunt cumparate din magazin, le face cineva priceput si el mi-a spus daca vreau si leduri eu i-am spus sa puna tot ce poate
asta intreb si eu daca ledurile ce vin montate pe capac sunt de decor sau au si ele un rol
pe capac vin montate 3 benzi de leduri cu cate 10/banda de aceea am intrebat ce rol au
blatul care este in sus e doar de decor si doar 10cm lungime si este loc pe sub el
intrebare de newbie pentru neoane imi trebuie o priza programabila? in acvariu voi avea vreo 5-6 plante lungi pe inaltime ceva easy care si restu aranjamente, pe capac voi avea si leduri cu intreruparot separat, alta intrebare ledurile sunt doar de decor sau au si ele un rol?
Ok le dau jos si il pun direcy pe parchet cu ceva sub cadru
Acvariul aprox 200l marime 100x45x50 iar substrat vreo 25kg cred
Prob e ca am vazut roti din astea in mag dar la kg nu erau decat de 15-30kg iar astea ce le.am luat au 50kg/roata
voi da rotile jos sa vad cum se aseaza pe parchet, problema este ca laturile sunt cu 1-4mm in afara cadrului jos(nu sunt tamplar ) , daca nu sta bine voi lua ceva suporti sa pun jos fara roti
si ce sa pun in locul lor?
lateralele se potrivesc un pik dar blatul oricum nu se vede iar in legatura cu rotile una tine pana la 50kg. sa speram ca nu voi avea surprize
si cadrul imbracat fara usi usile sint pe drum image
image
image
si in sfarsit a aparut si cadrul
image
voi reveni cand va fi imbracat si apoi cu acvariul
pizzaroo1234 wrote:
Dreamboy27 wrote:ms mult pt ajutor "mihutady" am contactat persoana in cauza si chiar are preturi bune

Imi cer scuze de raspuns intarziat si ma bucur ca ai rezolvat problema , la mine au stat altfel lucrurile ....cand ma cuprins <febra> a tre sa-l fac ....geamul era in curte , silicon aveam , pietrisul ...o bascula ca mai am niste sape de turnat eram mai rau ca un copil care astepta sa deschida un cadou nu ma interesat daca bubuie sau crapa , pana acum slava Domnului este totul relativ ok cu <cadoul> meu , <cea mai buna scurtatura este drumul pe care il stii chiar daca ocolesti >
Iti doresc numai bine si ape cristal !!!

ms mult voi reveni cu poze in functie de cum se materializeaza proiectul desi va dura cam o luna pana v-a veni acvariul
ms mult pt ajutor "mihutady" am contactat persoana in cauza si chiar are preturi bune
ok deci iasa din discutie confectionarea unui acvariu dar ce spune-ti de cinfectionarea standului?pana la urma m-am razgandit in legatura cu acvariul si am renuntat la cel de 126l, vreau unu de 180l cu dimensiuniile 100x40x45. standul lui in magazin costa in jur de 400ron, daca confectionez eu unu ma ajunge mai ieftin sau mai mult? ce imi propune-ti
pizzaroo1234 cum adica ai facut tu acvariul? ai cumparat sticla si l-ai lipit tu? cat e de viabila aceasta optiune? si cat cost? ms
multumesc de raspunsuri, in legatura cu lumina pot schimba neoanele din fabrica si sa pun altele mai puternice?
Mentionez din nou ca acvariul este deocamdata in stadiu de proiect, nu am cumparat nimik, deocamdata tatonez piata sa vad ce si cum ar fi cel mai bine sa incep

Forum Index » Profile for Dreamboy27 » Messages posted by Dreamboy27
Go to: