Message |
|
scz de intrebarea de incepator  poti sa imi spui te rog ce e acel cilindru din partea dreapta transparent? ms
|
 |
|
|
 |
|
Am luat eritromicina si voi incerca sa o dizolv  40 de pesti sunt multi pentru 200l?
|
 |
|
iau pastila si o tai in 4 bucati, o diluez si apoi o pun in bolul unde e cel bolnav, e bine?
|
 |
|
ms mult de tot, in rest ar mai trebui ceva? sta intr-un bol de vreo 5l cu cateva scoici si o piatra de aer, apa cum ar trebui schimbata?
|
 |
|
multumesc de raspunsuri  dar cum procedez?
|
 |
|
da exact asta e prob lui, guramul meu arata exact ca in poza asta:
se poate trata? se merita?
|
 |
|
am o problema cu un guram  daca ma poate ajuta careva cu cateva sfaturi in legatura cu ei v-as multumii foarte mult :
-am observat ca aripioarele frontale sunt muscate si sunt foarte mici la fel ca si coada  l-am separat de restu l-am pus intr-un bol cu o piatra de aer si am diluat putina sare neiodata.
Va rog daca pute-ti sa imi spune-ti daca fac bine si eventual ce as putea sa mai fac.
Multumesc
|
 |
|
aha, ms de info daca o sa vad ca nu se inteleg o sa actionez atunci  deocamdata vad ca se inteleg destul de bine cu toti pestii 
|
 |
|
botia

|
 |
|
|
 |
|
si un prim Setup aproape complet

|
 |
|
am testat piatra si nu e calcaroasa  aku e la inmuiat sa iasa otetu
am pus o craca si arata destul de bine, e inca in lucru

|
 |
|
nu am mai facut nimik, am pus in uncalzitor si filtru intern iar aku astept 
|
 |
|
are distanta vreo 5 cm de la perete iar firele sunt in spate  aku piatra e la soare mai astept putin si apoi o voi testa 
|
 |
|
ok  l-am scos il las la uscat si o sa vad maine 
|
 |
|
stefanp wrote:
Dreamboy27 wrote:pai l-am intrebat pe ala de la hornbach si mi-a spus ca e bun pt apa dulce decoru,
Ca fapt divers, nu te mai increde in ce iti spun vanzatorii ! FOARTE putini au habar de acvaristica, majoritatea doar vand si atat.
Nu stiu daca e calcaros sau nu, poti testa cu otet, da' io nu cred ca trebuie sa ajungi acolo...tie ti se pare natural sau estetic?
cum il pot testa? acu ma scot si spun ca de fapt doamna mea l-a cumparat pt i-a placut desi mie nu imi place
|
 |
|
da filtrul extern este un JBL e901 si in acvariu am un filtru atman filter sif 700, dar cel intern nu e sigur ca va ramane
|
 |
|
da  le-am dat jos si am pus chestii din alea de pus sub mobila care se lipesc de cadru si sunt din ceva burete 
|
 |
|
pai l-am intrebat pe ala de la hornbach si mi-a spus ca e bun pt apa dulce decoru, am o cioata dar inca lasa culoare desi am fiert-o de 2 ori  . De ce nu sunt buni botia? nu prea imi plac melci  , acvariul nu e gata inca, mai am de lucru la el, pe parcurs voi invata mai multe 
|
 |
|