[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dreamboy27
Forum Index » Profile for Dreamboy27 » Messages posted by Dreamboy27
scz de intrebarea de incepator poti sa imi spui te rog ce e acel cilindru din partea dreapta transparent? ms
ok dupa cateva zile de studiat revin cu cateva poze
acvariul nou reamenajat
image

o parte din locatari
image
image
image
image

deocamdata se pare ca e totul bine sa speram ca va ramane asa
Am luat eritromicina si voi incerca sa o dizolv 40 de pesti sunt multi pentru 200l?
iau pastila si o tai in 4 bucati, o diluez si apoi o pun in bolul unde e cel bolnav, e bine?
ms mult de tot, in rest ar mai trebui ceva? sta intr-un bol de vreo 5l cu cateva scoici si o piatra de aer, apa cum ar trebui schimbata?
multumesc de raspunsuri dar cum procedez?
da exact asta e prob lui, guramul meu arata exact ca in poza asta:

image

se poate trata? se merita?
am o problema cu un guram daca ma poate ajuta careva cu cateva sfaturi in legatura cu ei v-as multumii foarte mult :
-am observat ca aripioarele frontale sunt muscate si sunt foarte mici la fel ca si coada l-am separat de restu l-am pus intr-un bol cu o piatra de aer si am diluat putina sare neiodata.
Va rog daca pute-ti sa imi spune-ti daca fac bine si eventual ce as putea sa mai fac.
Multumesc
aha, ms de info daca o sa vad ca nu se inteleg o sa actionez atunci deocamdata vad ca se inteleg destul de bine cu toti pestii
botia

image
FAUNA

4x ramirezi electric blue
image

21x nu mai stiu cum ii cheama
image

4x gurani pitic 2 masculi 2 femele mai multe poze in functie de cum ii prind
image

2x ceva sanitari am uitat cum ii cheama 1 alb si unu rosu/negru
image

si 4 botia cam greu de prins la poza
image
si un prim Setup aproape complet

image
am testat piatra si nu e calcaroasa aku e la inmuiat sa iasa otetu
am pus o craca si arata destul de bine, e inca in lucru

image
nu am mai facut nimik, am pus in uncalzitor si filtru intern iar aku astept
are distanta vreo 5 cm de la perete iar firele sunt in spate aku piatra e la soare mai astept putin si apoi o voi testa
ok l-am scos il las la uscat si o sa vad maine
stefanp wrote:
Dreamboy27 wrote:pai l-am intrebat pe ala de la hornbach si mi-a spus ca e bun pt apa dulce decoru,

Ca fapt divers, nu te mai increde in ce iti spun vanzatorii ! FOARTE putini au habar de acvaristica, majoritatea doar vand si atat.
Nu stiu daca e calcaros sau nu, poti testa cu otet, da' io nu cred ca trebuie sa ajungi acolo...tie ti se pare natural sau estetic?

cum il pot testa? acu ma scot si spun ca de fapt doamna mea l-a cumparat pt i-a placut desi mie nu imi place
da filtrul extern este un JBL e901 si in acvariu am un filtru atman filter sif 700, dar cel intern nu e sigur ca va ramane
da le-am dat jos si am pus chestii din alea de pus sub mobila care se lipesc de cadru si sunt din ceva burete
pai l-am intrebat pe ala de la hornbach si mi-a spus ca e bun pt apa dulce decoru, am o cioata dar inca lasa culoare desi am fiert-o de 2 ori . De ce nu sunt buni botia? nu prea imi plac melci , acvariul nu e gata inca, mai am de lucru la el, pe parcurs voi invata mai multe

Forum Index » Profile for Dreamboy27 » Messages posted by Dreamboy27
Go to: