[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gmo
Forum Index » Profile for gmo » Messages posted by gmo
mersi mult. care este functia pentru foto? img? eu incerc
sper sa mearga. problema e ca eu locuiesc in casa socrilor mei la 30 de km de oras si nu vine nimeni pana aici sa vada acvariul . afara in curte este un artificial unde sunt si pesti cand or sa creasca broscutele le voi da afara. pana atunci insa trebuie sa am grija de ele
multumesc pentru raspuns. problema e ca sotul meu nu vrea sa il dea ca au o valoare sentimentala ,pentru el. eu nu vreau sa sufere nimeni asa ca trebuie sa invat eu sa-l ingrijesc. dar am nevoie de ajutor ca singura nu cred ca o sa reusesc. ce tip de mancare au hi-food pesci rossi, hi-food avannoti, hi-food granulare, hi-food pastigle base, hi-food gammarus. bioconditioner aqua-vit, liqui-cid
am mostenit un acvariu si nu stiu nimic despre el. am citit cate ceva de pe forum dar nu am inteles f multe ca am descoperit ca nu ma pricep. nici nu vreau sa/l dau mai departe asa ca .... lungime 80 cm, latime 30, inaltime 40 dar are apa pana la 30 cm. are o cutie de plastic neagra cu 3 compartimente. in primul o lampa cu o rezistenta inauntru si pietre maron. in al doilea pietre, vata. saculeti cu ceva negru presupun carbon , si in al treilea o chestie care arunca apa. va rog sa nu radeti dar chiar nu am nici o idee. in acvariu este un alt obiect care face multe bule de aer. nisip este artificial de diferite culori, diferite amfore , plante de plastic, toate artificiale. pesti un peste rosu, caras sau cum se numeste, un alt peste gri cu pete mai inchise de aceeasi culoareare cam 5 cm si cu 2 mustati lungi, si guppy, 3 masc si 6 fem, 2 pesti negri lungi cu multe mustati care se ascund acolo unde nu este lumina, un peste sanitar si alti doi mici crem cu un pic de rosu care au mustati si stau pe fund. mai sunt 2 broscute testoase de max 5 cm . pestele rosu cred ca este bolnav, l/am dat la o parte, ca nu manaca si are pete inchise pe el si pe aripioare nu stiu ce sa ii fac ca nici de innotat nu prea innoata. apa mi se pare murdara. mai sunt 2 pietre dar nu stiu la ce folosesc . cred ca de frumusete. si pestii guppi stau in 2 sali de nasteri. acum ca rog sa ma ajutati. ce trebuie sa fac? multumesc

Forum Index » Profile for gmo » Messages posted by gmo
Go to: