[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gordi79
Forum Index » Profile for gordi79 » Messages posted by gordi79
eu avand un acvariu micut de tot(4 litri), aspir cu mai multe paie legate una de alta;;;
cel mai la indemana si cel mai ieftin...
daca la tine nu se sparge, inseamna ca al meu va fi ok. Sticla din care vreau eu sa fac acvariul este de 3, cu fundul de 6. Dimensiunile acvariului...40(L), 30 (l), 25 (h),iar pe lungime va avea un perete despartitor,rezultand 2 parti: 40 x 20, iar cea de 10 x 40 va fi la randu-i impartita in 2: 10 x 20 si 10 x 20. Adica acvariul va fi 3 in 1 :-) . Astept pareri...e ok?
Mama! Ce rapizi sunteti....ce rapid raspundeti....Multumesc pentru partea cu avcariul. Dar tot nu stiu ce s-a intamplat cu cei doi masculi ai mei...:-(. Cine imi poate da o explicatie logica?
Daca tot e coltul incepatorului.... Bine v-am gasit.
am intrat pe forum si am studiat tabelul de compatibilitate al pestilor. Binenteles ca atunci cand am cumparat pestii....aceeasi greseala ca toata lumea.....nu ma documentasem si pe parcurs ne perfectionam :-P . Dar stiam ca gupy si xipho sunt compatibili. acuma urmeaza problema.... am cumparat 2 gupy si 2 xipho perechi (el si ea) si un sanitar (fiind acvariul micut...4 l). Acvariul fiind pentru fetita mea de aproape 5 anisori.
Dupa 2 zile, dimineata cand le-am dat mancare a fost totul ok, iar seara.... baietelul gupy fusese "ciugulit" de celalalt baietel. Ciugulit, adica i-a ciupit codita (care era superba) si aripioara dorsala....si a decedat.
A doua zi, a trecut iar la "atac", fugarind-o pe Gupytza prin tot acvariul. Vazand ca nu-i de gluma, l-am donat mamei mele, care avea in acvariu doar o imensitate de sanitar ca sa aflu cu stupoare a doua zi ca " s-a sinucis", sarise din acvariu.... Acuma avem in acvariu doar cele 2 fetite si sanitarul. Gupitza urmeaza sa devina mamica, asa ca am izolat-o sa stea in liniste. Dupa ce naste o pun inapoi cu cealalta fetita. Ce sa fac?
Acuma vrea sa fac un acvariu mai mare, ca daca devenim o familie mai mare...... :-)...Cautam pe forum cum se confectioneaza acvariile...daca ma puteti ajuta....
Multumesc mult.

Forum Index » Profile for gordi79 » Messages posted by gordi79
Go to: