[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gordi79
Forum Index » Profile for gordi79 » Messages posted by gordi79
Icrele le-am luat cu un cutit foarte ascutit (cu lama subtire). Si in acvariu sunt 2 Cory: o ea si un el. Am spart vreo 5 icre, care nu erau inca intarite ca lumea . Daca le-a depus nu sunt fecundate?
Cred ca cory a mea are niste "probleme" . Nu am apucat sa scot icrele depuse ca nu s-au intarit si ea a depus alta tura gramada peste celalalte.... Acum am o gramada de vreo 30 de icre...
Iti multumesc mult. Ai fost foarte rapida. Am sa va tin la curent. Merci inca o data.
Am o mica problema. Am doi cory in acvariu si azi de dimineata a inceput femela sa-mi "inbulineze" sticla de la acvariu. Inca mai depune. Scot icrele si ea depune in acelasi loc. Am pus icrele intr-un borcan cu apa din acvariu si am adaugat o picatura de albastru de metil. Ce faca daca eclozeaza ouale? Cu ce trebuie sa hranesc puii? Nu am mai avut asa pui mici si vreau sa fiu pregatita. Multumesc mult.
Astept sa ma intalnesc cu Cristi ca sa-i dau "flacaii".
Se poate inchide, multumesc.
Mersi muuult Cand am vazut radacina, chiar nu m-am putut abtine....image[/img]
am o radacina de par pe care mi-au picat ochii....Are ceva? Merge daca e par? Trebuie tratata cumva special? sau tot ca si la restul buturugilor....
As dori si eu niste plante ca are o cunostinta drum in Bucuresti peste vreo doua saptamani....daca mai ciupileste cineva vreo planta....exista amatori
mai avem, mai avem....cati vrei?
Ii strivesti?!? Alta metoda nu este? As putea sa-i "culeg" si sa-i arunc in Timis?...sa aibe si ei o sansa...
Si unde sa scap de el?!?

Am cautat pe Google si dinala e.... Exact asa arata si al meu.
image
Acesta este melcul cu pricina . Nu-i poza prea clara, dar.....mai bine nu am cum. Ca punct de reper, langa el se afla un alevin de guppy de o saptamana -10 zile...[/img]
Multumesc pentru raspunsuri, pareri si experiente impartasite. Ce am inteles...e sa am grija daca apar oua si le vad sa le inlatur. Dar daca ajung sa vad puiuti....si ii adun....ce fac cu ei? Ii arunc?!?
Pai se inmultesc da, dar daca e unul singur? Are inmultire asexuata cumva?!?
M-am "lovit" de o alta problema...Am luat o planta de la un magazin(Cabomba Caroliniana) si dupa vreo saptamana, chiar mai bine am vazut un melcisor in acvariu. M-am tot uitat la poze pe internet si nu imi dau seama ce fel se melc e. Adevarul e ca inca e puiut. . Imi seamana la cochilie cu ei din Pomaceea sp., dar cei vazuti pe google sunt portocalii, iar al meu e negricios. Sta in acvariul cu puii de guppy. Il las in pace? sau ce sa fac cu el? Am incercat sa-i fac poza, dar fiind mic...Acuma i-a ajuns cochilia cam de 0.8-1 cm, asta in 3 saptamani...Cam cat de mare se face?!?
Am si eu guppy si la vara va fi cam nasol (stau pe partea cu soare )dar pana una alta am in casa vreo 25 de grade, tu de unde ai atatea?!?.
Si la vara in geam voi pune folie de aluminiu, deci se rezolva...
PS: Joule ala chiar a fost un baiat destept :-)
image
cam asa ar fi.....nu se vdede prea clar
Am gasit casa pentru gupyy
Dar mai raman 4 baieti (tot adulti) care au ramas singuri, daca ii vrea cineva..... Erau mai multi baieti decat fete, asa ca ei au ramas in plus...
Am sa incerc sa l fac poze, dar nu imi ies prea clare si au si ei viteza mare si sunt greu de prins
Ce sa facem daca distanta e asa de mare? Am la gupyy de nu stiu cum sa-i dau...Am 8 masculi adulti si 5 femele, va dati seama saracele.... si nu stiu cum sa-i dau.
Am primit o oferta de cazare permanenta pentru ei, dar astept sa-si cicleze acvariul....
Daca erai mai in vest.....cu mare plac ere
daca sti cat mi-am "stors" creierii la o metoda de transport....
Oricum sper ca data viitoare sa ma pot "abona" si eu la plante de donat.

Forum Index » Profile for gordi79 » Messages posted by gordi79
Go to: