[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutz40
Forum Index » Profile for ionutz40 » Messages posted by ionutz40
Pestisorii tai sunt niste molly – molly balon si velifera. Apoi iti spun ce as face eu : lasa filtrul sa mearga non-stop, nu mai schimba apa atat de des ( la 54 de litri, sa schimbi 16 litri la fiecare 5 zile nu e tocmai bine ) , mai ridica putin temperatura cam la 26-27 de grade. Sub pietrisul acela ai un substrat mai mic ? Adica granulatie 1-2 mm ? pentru ca …pentru plante mi se pare prea mare pietrisul acela. Despre vreo boala a pestisorilor tai, sincer, nu imi pot da seama din pozele puse, daca au ceva sau nu. Dar cel mai important lucru este …apa. Nu o mai schimba atat de des si atat de multa .
Pret nou 250 RON
pret nou ...300RON
S-au dat
Se poate inchide
Multumesc !
Vand pesti...10 femele gupy, 4 botia, 2 hoplo, 1 scalar, 3 xifo rosii
plante...valisneria ( foarte multe fire mari ) , Cryptocoryne Wendtii, 2-3 pui de Nymphea lotus , Bacopa Caroliniana si inca cativa pui ( nu cunosc denumirea )
pret 70 ron
Aqua wrote:Salut, din poze pare destul de rezistenta.

Tine un acvariu de +300l?

E chiar foarte rezistenta. Tine pana la 5oo litri
Masa e noua ... o vand pentru ca mi-am facut alta pentru alt acvariu mai mare , cu alte dimensiuni.
Vand masa acvariu pal noua
dimensiuni L=130 l= 55 h= 70
pret 350 RON
image
image
cumpar moss

Forum Index » Profile for ionutz40 » Messages posted by ionutz40
Go to: