[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: spiderdany
Forum Index » Profile for spiderdany » Messages posted by spiderdany
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by spiderdany
Am inteles fara sare, am sa fac un schimb de apa astăzi cam de 30% si cate 5% in fiecare zi cam 4-5 zile. Acuma sper sa nu fie o problema, ideea e ca cabomba mea a cam rărit rău si se ofileşte pe zi ce trece.
O sa-si revină sau o sa rămână cu frunzele prăpădite si rare ?

A crescut destul de mare in inaltime si începe sa facă coturi prin acvariu, adică nu merge exact in sus când in dreapta când in sus, ce sa fac? Sa o tai aşa de la jumatate si sa plantez iară sau o las sa crească?
Am o problema cu cabomba, pana de curand nu am intodus sare in acvariu, dar am citit pe forum ca pentru pesti e bine sa bagi niste sare in acvariu. Dupa ce am introdus sare in acvariu caboma a inceput sa se faca maronie si sa se rareasca, creste in continuare dar nu prea o duce bine.
Acuma ce sa zic poate e din alta cauza, am ceva alge in acvariu dar nu pare afectata de ele fata de alte plante, sunt cateva firicele si pe ia dar forte mici. Parametri din acvariu nu ii cunosc nu am teste , doar ph e unde la 7 am niste testare mult prea badarane gradate din 1 in 1 pana la 7. Sarea pe care am introdus-o e sare neiodata dizolvata in apa, cam 2 lingurite rase.
Am 4 ancistrusi mici 2 cm MAX, am sa donez doi imediat ce ii pot identifica care ce sunt, vreau sa fac o pereche dar sunt prea mici pentru ai putea diferenţia. Problema e ce sa le dau de mancare, momentan vivipari meu sunt hraniti cu sera vipan si sera flora, onip, spirulina, ei nu vin niciodată la pastile, iar fulgi nu ajung la fund deoarece nu dau prea multa mâncare peştilor. Pot trai numai din ce mananca de pe geamuri, buturuga, plante ?
image

Atat am avut de zis ...
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index