[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Vlad27
Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
E bine. O sa umplu 2 masini de sticle de 2l
Multumesc ! Ce ziceti CUC rezista daca ii bag in sticle de 2L feriti de soare? Ma gandeam sa bag in sticle cate 10-15 si orataniile sa le bag in lada
Daca eram din Bucuresti iti aduceam eu
Maine plec O sa va tin la curent de acolo
Nasol Sper sa fie ok
http://www.unanhaihui.ro/plaje-la-marea-neagra-mai-putin-cunoscute/

Unrelated cu topicul. Interesant articol
Nu are forma la penat. Penati am destul de multi in rest ca sa fac diferenta. Sper totusi sa fie penat
Sper ca nu e ceea ce cred eu ca e
Recomand! Am luat 14 kg de piatra vie si arata intr-un mare fel! Abia astept sa se cicleze acvariul sa imi iau corali si pesti tot de la Bogdan!
pune o poza cu skimmerul tau te rog
si eu
Nu am si sincer nu ma asteptam sa fie chiar asa ok, mai ales ca e si intr-un apartament acvariul
O sa vad ce pot sa fac. poate sa iau un filtru hang on mic care sa curete apa de la suprafata.
In alta ordine de idei , pe caldurile de afara temperatura o am la 26 de grade maxim 27 , constant
nop
Vin cu o intrebare legata de skimmer. L-am monitorizat azi toata ziua. scoale doar bule dar din cate se vede se umple in 24 de ore destul de repede. zicea cineva de salinitate ca poate scadea? am facut poze ca sa stiu daca e ok sau nu. Din cate am inteles e normal sa faca la inceput mai mult. + ca am un film de ''grasime'' la luciul apei. e normal? Am directionat o pompa sa bata la luciul apei si nimic. De la ce poate sa fie?
Credeti ca or sa reziste? am destul de multi in acvariu
Cea stock. 2 de 24w+ noaptea 2 leduri de moonlight. la asta mai pot adauga o lampa cu leduri care o am daca o sa fie nevoie
Multumesc pentru aprecieri CristiC. Asa mi s-a recomandat sa fac cu antifosfatii si din cate vad am facut bine
Acum asteptam ciclarea. cred ca a ajutat ca am bagat si 30 litri dintr-un acvariu de unde am luat piatra vie si ceva ''jeg''
Salut. Piatra este luata de la Bogdan .
Antiphos e de la aqua medic.
Plus am pus si 2 fiole de Biodigest si 2 de bioptim.
La medii filtrante am uitat sa zic ca am si 1 L de antiphos si 2 L de siporax

Forum Index » Profile for Vlad27 » Messages posted by Vlad27
Go to: