[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Andrei91
Forum Index » Profile for Andrei91 » Messages posted by Andrei91
Buna ziua, voi ce fundal preferati pentru acvariu?
Cele cu plante mi se par foarte urate.. Eu m-am gandit la unul negru.. Dar am spus sa cer cateva sfaturi inainte..

Asta va fi primul meu acvariu.. Deci o sa va cam stresez pentru ca in cazul meu incepator este putin spus
Multumesc mult.
Am curatat furtunele cu o bucata de burete.. Am bagat pe furtun si l am legat la tasnitoare din curte.. De la presiune buretele s a dus si a curatat.. Am facut de vreo 3 4 ori pe furtun..
Multumesc pt sfat, o sa ma duc la Lidl sa iau ca nu strica.. Dar nu sunt sigur daca am facut bine cu otetul..
Am scos tot din filtru extern.. (Tetratec ex 600) si am spalat bine cu apa si otet, dupa care le-am clatit in 2 3 ape si le-am pus la loc..
Am facut bine..?
Ok. Multumesc mult..
Am spalat acvariul cu apa calda + otet.. Dar la fel.. Nu sunt foarte multumit de cum a iesit.. Il pot spala tot cu clor?
Salutare.. tin sa va anun? ca sunt praf in domeniu si probabil pe parcurs voi pune tot felul de întreb?ri penibile..
Am primit de curând un acvariu cu care nu stiu exact ce s a întâmplat, b?iatul de la care l-am luat a spus ca prinsese o bacterie sau ceva de genul..
Ideea e ca toat? apa era verde..
Eu am incercat sa curat cât de bine am putut, dar nu sunt convins ca e totul ok.. cel pu?in la coturile de la filtru extern inca se mai vede mizerie.. Cum pot curata?
Nu vreau sa mi se înverzeasc? si mie apa asa..

Forum Index » Profile for Andrei91 » Messages posted by Andrei91
Go to: