Message |
|
Cred ca am exagerat cu mancarea.. Le dadeam dimineata si seara..
O sa mai pun maine seara inca o pompa de aer cu 2 pietre.. Sper sa nu p??easc? ceva pestii..
Dar deja am o pompa care scoate prin doua pietre + mai nou filtrul intern cu furtun care scoate si el..
Am si pompa de valuri care din cate am inteles oxigeneaza si ea apa destul.. Nu inteleg de ce tot stau la suprafata..
|
 |
|
Cu asta ii hranesc...
|
 |
|
In acvariu am doar pietre calcaroase, nisip fin alb plus fundalul facut din polistiren cu ciment..
Am filtru extern tetratec ex600.. 2 pietre de aer puse pe o singura pompa.. Pompa de valuri.. Si am mai pus in seara asta un filtru intern..
Si nu stiu exact.. Ce este de facut daca am bacteria Bloom..
Nu as vrea sa pierd pe?tii.. Si din cate vad nu sunt Ferici?i deloc..
Multumesc pt ajutor..
|
 |
|
Am 2 pietre de aer.. Pe o pompa..
Filtru extern tetratec ex600..
La ciclat l am lasat maxim o saptamana.. Am auzit de la cineva care are Ciclide de mult ca nu necesita Ciclare pentru acvariu de Ciclide..
Multumesc..
|
 |
|
Ajutor.. Sunt depasit..
Am fost atat de mandru de ceea ce facusem... Dar se pare ca am gresit ca orice incepator...
Acvariu Ciclide... Apa tulbure.. Ajutor..
|
 |
|
Multumesc..
|
 |
|
Salut.. Dupa cum spune si titlul sunt un incepator in ale acvaristicii..
Acesta este primul meu acvariu si as avea nevoie de niste sfaturi, pareri.. Chiar si critici..
Multumesc..
|
 |
|
O problema asemanatoare am avut si eu cu un tetratec ex600..
Am dat cu banda de teflon peste garnitura.. Am bagat capacul putin fortat si nu mai am probleme...
Am si o intrebare.. Am un tetratec ex600 + un filtru intern intr-un acvariu de 180l.. Este suficient?
|
 |
|
Momentan il las asa la ciclat.. Sper sa gasesc niste pietre mai potrivite in viitorul apropiat
Astept pareri, sfaturi, critici..
Multumesc..
|
 |
|
Ciclide africane.. Multumesc pt sfaturi.. Nici mie nu mi se par str?lucite dar momentan doar pe astea le am.. Cand fac rost de alte pietre le schimb 
|
 |
|
Ajutor..
Ceva idei?
Nu cred ca am fost prea inspirat.. :-(
|
 |
|
Am rezolvat cu fundalul multumita lui serinox care mi-a realizat un background 3D foarte frumos...
|
 |
|
Nu sunt minor, dar fiind la inceput mi s a parut ciudat cu lama..
M-am gandit sa intreb inainte sa ma apuc sa fac vreo prostie..
Probabil multe sunt intrebari stupide, dar sper sa aveti rabdare cu mine.
Oricum multumesc pentru sfaturi!
|
 |
|
Multumesc pt sfaturi..
In legatura cu "lama".. Detaliaza te rog.. Sunt la inceput si....... E mai greu
|
 |
|
Fostul proprietar al acvariului nu prea a avut timp de el.. Apa s a inverzit si a stat asa cam un an, eu l am luat asa murdar Si nu stiu cu ce ar fi indicat sa il spal..
|
 |
|
Am inteles, multumesc mult..
In legatura cu spalarea.. Ce ma sfatuiti sa folosesc?
|
 |
|
Si cu ce pot spala acvariul ? Am facut-o deja cu apa calda si otet dar nu arata minunat..
PASTE FERICIT TUTUROR !!
|
 |
|
In cazul in care masa pe care pun acvariul este dreapta (verificata cu bolobocul ) mai este nevoie sa il pun pe o placa de polistiren ?
Daca da.. Cum as putea sa il maschez?
|
 |
|
Multumesc mult pt ajutor..
Am deja acasa autocolant negru de mobila.. E musai sa iau special de acvariu sau merge si acela?
|
 |
|
Am inteles.. Multumesc mult..
Negru ar fi cea mai buna varianta?
|
 |
|