Message |
|
Da asa e..merci...o sa l pun si acolo .))))
|
 |
|
Am uitat sa specific pt tot ce am enumerat mai sus doar 300 lei in weekend ul acesta....
|
 |
|
ACVARIUL este complet..NU MAI NECESITA NIMIC doar il puneti pe POZITIE..este cumparat din magazin nu facut si lipit acasa cu silicon doar acvariul cu capac si un neon ( 459 lei)
accesorii :
-capac original cu iliminare modificata la 2 neoane T8 438 mm cu neoane speciale pt plante ( pana in 100 lei)
-stand/suport din PAL melaminat cu sertar pt filtru extern cu 2 usi facut la comanda care costa 300 lei in magazine
-filtru intern eheim aquaball 130 (tip 2402) (189 lei)
-nisip si pietris colorat ca substrat ( 39 lei alb,19 lei colorat)
-incalzitor automatic tehnic cu termostat ( 50 lei este
sigilat)
-hranitor automat SERA PRECISION nou in cutie (114 lei)
-pompa aer tetratec aps 50( 59 lei+2 piatre de aerat)
-priza digitala programabila(65 lei cu 12 programe separate)
-minciog pt prinderea pestilor (6 lei )
-cleste scos plante (10 lei)
-termometru jbl ( 7 lei )
-suport cu ventuza de dat mancare la pesti ( 5lei )
-fundal 3d lipit pe spatele acvariului( 14 lei )
-pompa pt scoaterea apei ( 15 lei )
-bonus ofer plantele numai naturale , mancare pt 1 2 luni + pestii ( 2 sanitari hoplo 4 guppy 2m,2f 2 hasemania 2 tetrazone 2 moly albe ) GRATIS
|
 |
|
Sanitari au cam 8 cm si sunt f frumosi...schimb cu plante sau 20 lei bucata..tel 0721 543 401 George
|
 |
|
Cine are de dat niste plante si vrea 2 sanitari sa mi trimita pm sau tel 0721.543.401..se si vand pt cei interesati..
|
 |
|
Este de 72 l cu tot ce I trebuie..schimb cu orice ...tableta telefon bicicleta etc
|
 |
|
E complet cu absolut totul..nu mai necesita nimic...pt detalii amanuntite pm sau tel 0721 543 401 George
|
 |
|
S au dat se poate inchide..multumesc !
|
 |
|
Am uitat sa specific ca nu am timp sa le trimit...sorry..cine le vrea tre sa vina la piata sudului (nitu vasile) sa le ridice personal
|
 |
|
Sunt scoase din bazin azi dimineata si sunt can 15 20 fire de valisneria si inca vreo 7 fire nush speciile pm sau 0721 543 401. ..primul venit primul servit
|
 |
|
Sunt maturi si perfect sanatosi...mai multe detalii pe google ca eu nush ce sa va zic...se vand sau schimb cu plate easy sau orice detalii la 0721 543 401 George
|
 |
|
ACVARIUL este complet..NU MAI NECESITA NIMIC doar il puneti pe POZITIE..este cumparat din magazin nu facut si lipit acasa cu silicon doar acvariul cu capac si un neon ( 400 lei)
accesorii :
-capac original cu iliminare modificata la 2 neoane T8 438 mm cu neoane speciale pt plante ( pana in 80 lei)
-stand/suport din PAL melaminat cu sertar pt filtru extern cu 2 usi facut la comanda care costa 200 300 lei in magazine
-filtru intern eheim aquaball 130 (tip 2402) (189 lei)
-incalzitor 100 W automatic tehnic cu termostat ( 50 lei )
-hranitor automat SERA PRECISION nou in cutie (114 lei)
-pompa aer tetratec aps 50( 59 lei+2 piatre de aerat)
-cleste scos plante (10 lei)
-pompa pt scoaterea apei ( 15 lei )
-bonus ofer plantele numai naturale , mancare pt 1 2 luni + pestii ( 2 sanitari hoplo 4 guppy 2m,2f 2 hasemania 2 tetrazone 2 moly albe ) GRATIS
Pretul e negociabil....detalii la nr 0721 543 401 George
|
 |
|
Acvariu il am de nou are 63 x 32 x 40 plus masa pal 2 neoane t8 pt plante filtru eheim pompa aer tetratec pompa apa hranitor automat sera precision nou in cutie incalzitor 100w pesti plante naturale mancare pesti etc....Poze reale ..
Detalii la 0721 543 401 George sau accept unele schimburi gen tablete telefoane biciclete etc ....
Nu vand separat nimic doar complet......
|
 |
|
acvariul este complet ciclat il am cam de 1 an si are dim 62x32x40 are cam 80 l are rama jos si capacul original cu lumina modificata la 2 neoane t8 de 15 w speciale pt cresterea plantelor(acvariul este cumparat din magazin nu lipit cu silicon de mine sau altcineva) si vine cu urmatoarele:
-stand suportul pe care sta din pal cu 2 usi de vizitare
-filtru eheim
-incalzitor
-pompa aer tetratec cu piatra aer in nisip
-priza digitala programabila
-termometru
-mincioc prins pesti
-pompa scos apa
-suport dat mancare pesti
-cleste de prins scos plante
-decor 3d lipit pe spatele acvariului
-14 pesti(2 hoplo 2 cory 4 guppy (2m 2f) 2 molly albe 2 tetrazoni 2 hasemania)
-plante numai naturale peste 10 specii nu le cunosc pe toate
-ofer si mancare pt 1 2 luni
pretul pt toate este de 350 lei negociabil tel 0721 543 401 George
mai am unul de 30 40 l tetratec tot complet cu rama capat buton neon cu pesti asta e la 50 euro
|
 |
|
ACVARIUL este complet..NU MAI NECESITA NIMIC doar il puneti pe POZITIE..este cumparat din magazin nu facut si lipit acasa cu silicon ( 459 lei)
accesorii :
-capac original cu iliminare modificata la 2 neoane T8 438 mm cu neoane speciale pt plante ( 2x20 lei bucata )
-stand/suport din PAL melaminat cu sertar pt filtru extern cu 2 usi facut la comanda care costa 300 lei in magazine
-filtru extern TETRATEC EX 700 (349 LEI detin factura cutia)
-incalzitor automatic tehnic cu termostat ( 50 lei este sigilat)
-pompa aer tetratec aps( 59 lei+2 piatre de aerat)
-pompa pt scoaterea apei ( 15 le )
-bonus ofer mancare pt 1 2 luni
-tot bonus plante si pesti in valoare de peste 100 lei
accept si unele schimburi cu telefoane tablete etc
|
 |
|
mai am asa...4 razbora ,1 tetrazone, 2 sanitari hoplo ,4 pesti galbeni cu putin alb la aripioare nush specia, 2 molly alb cu puncte negre pistruiate, 2 xifo portocalii, 3 masculi de gupp si 1 2 femele cred si vre 5 pui de molyy negre negre cam 1 2 cm...pretul e in functie de cati pesti cumparati...
|
 |
|
Salut..am vrei 6 guppy 2 xifo 7 neoni si 4 tetra si 4 sanitari..pot sa bag si 5 6 de ai tai duoa ce I fac mai mari?sunt compatibili?.ms
|
 |
|
Salut ai pm
|
 |
|
Salut..ai pm cu nr meu..
|
 |
|
Salut..daca nu s au dat vin si eu maine sa iau orice mai plante sa fie...si am 6 zebre daca te intereseaza
|
 |
|