[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georgeokazie
Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Sunt ca noi...aici o sa pun si poza se se vada..30 setul sau 50 ambele...
Dupa cum spune si titlul sunt date jos de la un capac eheim ca am trecut pe t5 si le vand pt cine doreste 1 set 30 lei pt ambele 50 lei...
salut..te sun maine dimineata si vin eu sa i iau ca ma intereseaza pestisorii
Il dau deoarece imi ravaseste jbl manado ..astept oferte...sau se poate cumpara pt cine doreste
Daca te razgandesti am un botia striata f frumos de 4 5 cm ..il dau la schimb dvaca poti sa I prinzi cand vrei u..))))
Salut..ii iau eu pe pestisori..astept un pm cu nr ceva si ne auzim..merci frumos
Salut...vin eu sa le iau mai pe seara
Dupa cum scrie si mai sus dar sa fie de fabrica lipit nu home made astept oferte pe pm sau 0721 543 401
Salut..am 2 scalari 2 gourami si 2 guppy..merge sa pun si discusi?...are 80 l acvariul
Salut...ti am trimis pm...sa mi zici cand pot sa vin sa I iau...merci
Salut..iar I ai pus la vanzare..nu am zis ca vin sa I iau eu?
Daca nu vine dupa eu vin eu si ii iau...sa ma anunti si vin 0721 543 401 merci
Salut..ti am mai trimis si pm..ma intereseaza gourami si ternezii..vor sta la mn in acvariu de 64 l...cu niste 2 guppy si 2 cory..daca e vin si acum sa I iau..merci
Pm sau tel cine are de vanzare...0721 543 401...sau pot sa ofer pimpa aer filtru incalzitor etc...
Salut...daca te hotarasti vreodata sa vinzi butelia tip g adica stingatorul o cumpar eu sau daca stii pe cineva care are sa ma anunti..merci...0721 543 401
Unul este auriu si unul alb cu rosu...cine ii vrea sa sune la 0721 543 401 ...eventual primesc si 2 3 plante la schimb daca aveti dar nu este obligatoriu
Acvariul este de 60 l are capac cu neon nisip... filtru apa.... incalzitor... pompa aer si pestii din el bonus...doar pana vineri pretul este de 90 lei...URGENT...0722 536 047 SAU PM..
Acvariu are capac cu neon nisip verde filtru apa incalzitor pompa aer etc...pret 150 lei...se ofera bonus 5 pesti daca nu se vand intre timp...

Sau schimb cu telefon dual sim sau astept si alte oferte...tel sau pm..0721 543 401
pestii sunt perfect sanatosi ii vand sau schimb cu plante...50 lei toti 4 sau 30 2 buc...
Daca nu sunt rezervate am trimis pm

Forum Index » Profile for georgeokazie » Messages posted by georgeokazie
Go to: