Message |
|
Sunt ca noi...aici o sa pun si poza se se vada..30 setul sau 50 ambele...
|
 |
|
Dupa cum spune si titlul sunt date jos de la un capac eheim ca am trecut pe t5 si le vand pt cine doreste 1 set 30 lei pt ambele 50 lei...
|
 |
|
salut..te sun maine dimineata si vin eu sa i iau ca ma intereseaza pestisorii
|
 |
|
Il dau deoarece imi ravaseste jbl manado ..astept oferte...sau se poate cumpara pt cine doreste
|
 |
|
Daca te razgandesti am un botia striata f frumos de 4 5 cm ..il dau la schimb dvaca poti sa I prinzi cand vrei u..))))
|
 |
|
Salut..ii iau eu pe pestisori..astept un pm cu nr ceva si ne auzim..merci frumos
|
 |
|
Salut...vin eu sa le iau mai pe seara
|
 |
|
Dupa cum scrie si mai sus dar sa fie de fabrica lipit nu home made astept oferte pe pm sau 0721 543 401
|
 |
|
Salut..am 2 scalari 2 gourami si 2 guppy..merge sa pun si discusi?...are 80 l acvariul
|
 |
|
Salut...ti am trimis pm...sa mi zici cand pot sa vin sa I iau...merci
|
 |
|
Salut..iar I ai pus la vanzare..nu am zis ca vin sa I iau eu?
|
 |
|
Daca nu vine dupa eu vin eu si ii iau...sa ma anunti si vin 0721 543 401 merci
|
 |
|
Salut..ti am mai trimis si pm..ma intereseaza gourami si ternezii..vor sta la mn in acvariu de 64 l...cu niste 2 guppy si 2 cory..daca e vin si acum sa I iau..merci
|
 |
|
Pm sau tel cine are de vanzare...0721 543 401...sau pot sa ofer pimpa aer filtru incalzitor etc...
|
 |
|
Salut...daca te hotarasti vreodata sa vinzi butelia tip g adica stingatorul o cumpar eu sau daca stii pe cineva care are sa ma anunti..merci...0721 543 401
|
 |
|
Unul este auriu si unul alb cu rosu...cine ii vrea sa sune la 0721 543 401 ...eventual primesc si 2 3 plante la schimb daca aveti dar nu este obligatoriu
|
 |
|
Acvariul este de 60 l are capac cu neon nisip... filtru apa.... incalzitor... pompa aer si pestii din el bonus...doar pana vineri pretul este de 90 lei...URGENT...0722 536 047 SAU PM..
|
 |
|
Acvariu are capac cu neon nisip verde filtru apa incalzitor pompa aer etc...pret 150 lei...se ofera bonus 5 pesti daca nu se vand intre timp...
Sau schimb cu telefon dual sim sau astept si alte oferte...tel sau pm..0721 543 401
|
 |
|
pestii sunt perfect sanatosi ii vand sau schimb cu plante...50 lei toti 4 sau 30 2 buc...
|
 |
|
Daca nu sunt rezervate am trimis pm
|
 |
|