[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: H3ineken
Forum Index » Profile for H3ineken » Messages posted by H3ineken
multumesc mult ... .cred ca am sa renunt la varianta cu xifo ... oricum au crescut prea mari pentru acvariu care il am eu .... cat despre plante sa vad cum pot sa gasesc pe la petshop mai ieftin ca nu imi permit sa dau 15 lei firu in carefour ) ... cat despre nivelul apei ... am capac sau de preferat ar fi sa renunt totusi un pic ?

si pana la urma ancistrusi sunt agresivi?
Multumesc mult Just4M3 ... si cam da ... ala e acvariul meu ... dupa cum am zis lam primit cadou gold ... si de atunci incerc sa il transform intr-un acvariu adevarat ... incerc si eu cum pot ... dupa cum m-am prezentat in forumul "Despre noi" sunt student .... si ca orice student nu stau bine deloc cu bani ... oricum revin la problema mea

ce pesti ar trebuie sa scot de acolo in afara de beta ? ... is ancistrusi sunt chiar atat de agresivi? chiar imi plac de ei si nu prea as vrea sa renunt

Am un filtru de apa de la boyu de 150L/H ... un incalzitor de 50W si pompa de aer ...
Salut ... ma numesc Ionut ... momentan stau in iasi ... sunt student la Gh. Asachi "Automatica si calculatoare" ... am primit un acvariu de 55L .... deci sunt la inceput
Buna ... am putin timp de cand am primit un acvariu gol cadou si de atunci tot incerc sa il populez.
are cam 55 L ... si am urmatori pesti in el
2 xifo
2 neoni
2 zebre
4 zebre roz
2 corydoras
2 ancistrus
1 gupy
1 beta mascul
si 2 care am uitat cum se cheama ... sunt galbeni cu un triunghi negru aproape de coada

probelam e ca pana acuma 2 sapt nu aveam bete, cei 2 galbeni si un corydoras pentru ca mi-a fost disparut ... nu am gasit nici corpul mort in acvariu nimica ... am mai fost patit odata asca cu o zebra ... acuma dupa ce am adus pesti astia noi ... mi-a dsuparut un gup ... poate sa imi zica cineva ce se intampla.... daca mor de ce nu le gasesc corpul macar

image image
image

Forum Index » Profile for H3ineken » Messages posted by H3ineken
Go to: