[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Iancu
Forum Index » Profile for Iancu » Messages posted by Iancu
Cam asta e. Ma poate ajuta cineva?
De unde as putea face si eu rost de niste melci Neritina?
Dupa mutarea ancistrusilor in alt acvariu, una din perechi scoate un rand dupa altul de pui. Thanks everybody!
Bine ai venit!La mai mare!
Multumesc mult pt informatii.Am ajuns la concluzia ca ancistrusii au dat iama prin icrele lor, sau prin puietul tanar, pe timp de noapte. Am observat cresterea lenta Nu ma deranjeaza, nu ma grabesc :-)
Ce zici de o intalnire sa vezi cum cresc niste plante in substrat de turba?Poate te alegi si tu cu ceva...
offtopic:si eu vand plante in piata, poate nu ai stiut pe cine sa intrebi...
Scuye, nu a fost o gluma. Nu am mai dat pe aici un timp, asta-i tot. Oblete, ti-am trimis PM.
cei 4 au fost 3... :-)
Mi-au ramas 3 puisori, care au crescut marisori deja. astept o noua depunere din partea adultilor ....
In caz ca interesa pe cineva....
nu prea ma ajuta, dar mersi oricum... :-)
Bine ai venit, "vecine"! (eu sunt din Tulcea, chiar daca acum locuiesc in Iasi).E greu sa faci acvaristica in 20litri, crede-ma. Dar nu te speria daca toti te vor critica , NU E IMPOSIBIL!( am experienta in domeniu )Lasa-ti doar vreo 4 vivipari acolo si schimba des apa si vei reusi , cu rabdare, sa tii situatia "under control" Multa bafta!
Am vazut ca, de vreo saptamana , in acvariul meu cu printese de Burundi (Lamprologus brichardi--sper ca nu gresesc) au aparut niste puisori ... Dar am o mare nelamurire: la specia asta , nu ar trebui sa stea in teritoriul parintilor, aproape de cuib, in loc sa umble de capul lor, cum fac ei? Adevarul e ca nu am vazut decat 4, e posibil sa fie mai multi prin "ierburi" Sau e posibil sa nu , daca au dat ancistrusii iama la icre ...
Ideea e ca am nevoie de orice info in legatura cu acest subiect, daca se poate, de la cineva care a avut asa ceva... Nu am gasit nimic cand am dat search....
Mersi anticipat!
Pentru oricine e interesat, donez melci de substrat. La kilogram

Forum Index » Profile for Iancu » Messages posted by Iancu
Go to: