[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gargamel85
Forum Index » Profile for gargamel85 » Messages posted by gargamel85
GATA cu vechiul acvariu.Mi-am cumparat un acvariu Eheim Aquapro 100 de 180 litri
Filtru intern eheim 2212.
2 neoane T8 de 30 W. 1 daylight + 1 Flora
Ca si pesti:
2 carasei aurii
5 molly
3 hasemania
4 ancistrusi
4 sanitari
8 neoni
As mai vrea sa ma ajute careva..ce pesti sa mai bag in acvariu deoarece este destul de mare si ce am eu in acvariu consider ca-s cam putini.
si 2-3 poze cu micul gigant

poate ma juta careva la alegerea unui nou acvariu.nici acesta nu ma deranja dar e cam micut + nu ii pot pune neoane speciale pentru cresterea plantelor
ozy wrote:Salut

Scapa de carasi...............gindeste ca acusi cresc si e problema de spatiu........apoi se vor delecta hasemania din joca cu coada voalta al caraseilor

mai astept 1-2 saptamani..deja vreau sa-mi iau unul de 120-150 l ca sa am spatiu pentru toti..caraseii imi unt foarte dragi deci nu as renunta la ei
si 2 poze cu micutul acvariu
Dolly wrote:Bine ai venit!

Hasemania cu carasi si molly? Sper ca glumesti...Iar daca nu e o gluma, citeste despre cerintele fiecarei specii in parte!

si astazi inca 2 sanitari micuti...nuj de ce nu merge combinatia pentru ca se inteleg de minune..caraseii toata ziua mananca..iar ceilalti nu se deranjeaza intre ei
ozy wrote:eu nu iti fac morala intelege..............dar este simplu de calculat
la problema ta treb sa gasim rezolvare...............neon de 18w nu intra in capac......merge varianta tub neon 15w*2 buc ca sa ofere suficienta lumina plantelor.
Poblema de ansamblare e usor............dar daca prietenul tau e asa de ingenios cu siguranata va gasi si rezolvare ..............se poate face 4 gauri/scobi etc.....in capac pe laterale (stinga,dreapta) ca neonul sa intre in capac iar soclurile in exterior capacului si cu grija izolate) etc,

2. sa prindeti 2 dulii/fasung ptr becuri cu soclu e27 in interiorul capacului dar atentie mare la izolare

poate sunt alti colegi care voi veni cu alte idei

capacul e home made de catre ingeniosul meu prieten..si e din sticla.nuj cum sa gauresc sticla...am gasit la petshop capac..dar e 250 ron
ozy wrote:Salut

In primul rind ar fi bine sa treci la rubrica ..Despre noi'' sa stiim cite ceva despre tine si acvariu .
2. dimensiuniile care spui tu nu cred ca rezulta 60l
3.cind l-ai construit nu te-ai gindit si cum vei lumina?

am trecut pe la rubrica "Despre noi"
cat cat rezulta din dimensiunile spuse de mine ca nu am gasit ceva care sa calculeze
este luat de la un amic care construieste acvarii si asa mi-a spus 60-70 l
salut ,ma numesc Valetin si am un acvariu de aprox 60 l

-filtru intern Hailea Rp 200
-dimeniuni acvariu L=42 CM ,l=42 CM ,H=42 CM ,
Am bagat in el 2 carasei aurii micuti, 3 hasemania, 7 molyy si mai am in maternitate 19 molly fatati pe 1 august..deja marisori
salut tuturor. am un acvariu de 60 l. ca si dimensiuni am 42 x 42 x 42..este home made inclusiv capacul..ce sistem de iluminat ii pot pune deoarece e foarte ingust si nu gasesc neoane speciale pentru el

Forum Index » Profile for gargamel85 » Messages posted by gargamel85
Go to: