[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pisidream
Forum Index » Profile for pisidream » Messages posted by pisidream
m_3 wrote:"Aparat de oxigenare"??? wtf is that??

Era vorba probabil de banala pompa de aer cu un furtun si un filtru "bolborositor" atasat in celalalt capat al furtunului... Lucru care probabil lipseste din "acvariul" lui pisidream.

Si ca tot veni vorba de recipientul ala... Poate te-ai gandit sa il faci un pic mai mare? Nu cred ca poate fi vorba nici de spatiu si nici de bani pentru un acvariu un picut mai mare... Pentru ca sa fim seriosi, beau mai multa bere sambata seara fata de cati litri are acvariul tau ... Chiar crezi ca pestele ala se simte bine acolo? Fara suparare...

Nu ii cazul sa il fac mai mare. Are suficent spatiu. Nu e un peste pretentios. Cei care ii duc la expozitii ii cresc in borcane...
mihai_ghe wrote:
pisidream wrote:Am si eu o problema cu apa din acvariu.
Acvariu este mic, de vreo 2L si am un mascul betta. Pe fundul acvariului se formeaza un fel de patura de ceva. Tot schimb din apa, dar tot reapare. Apa o pun de la robinet dupa ce sta.
Are cineva vreo idee cum tin apa mai curata?

La 2 litri ce mai vrei?,acum serios ai nevoie de schimburi zilnice de apa din cauza volumului mic ,ar fi bine sa detailezi cata apa schimbi, la cat timp, cu ce hranesti si cat de mult pestele.

O schimbam cam la 2 zile.Acum ii schimb zilnic apa. Schimb cam jumate din ea sa pot curatata cat mai mult din mizeria de jos.
De mancare nu ii mai prea dau ca nu mananca. Ii bolnav pestele. I-am cumparat medicamente si nu am vazut nici o imbunatatire. Ma gandeam ca asta o fi cauza imbolnavirii.
Ii dau sa manance fulgi. Nu ii pun nici macar un fulg. Si daca ala ar ramane pe fund nu ar trebui sa se faca asa urata apa. kk nu face, ca nu are ce.
Am si eu o problema cu apa din acvariu.
Acvariu este mic, de vreo 2L si am un mascul betta. Pe fundul acvariului se formeaza un fel de patura de ceva. Tot schimb din apa, dar tot reapare. Apa o pun de la robinet dupa ce sta.
Are cineva vreo idee cum tin apa mai curata?

Forum Index » Profile for pisidream » Messages posted by pisidream
Go to: