[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Bogdanag
Forum Index » Profile for Bogdanag » Messages posted by Bogdanag
Da am citit totu , dar am murit de nerabdare , si am mai cumparat niste solutii ;)
nu am luat alte specii doar ce am scris akolo 6 neoni , 2 xipho si sanitari , iar la xipho daca se fac mari , exista un magazin la mine in oras care cumpara pestii care cresc si imi da pui la skimb ;)
salutare,
mi-a revenit apa , este limpede si azi de dimineata am fost sa cumpar si niste pesti si am optat :
- 6 neoni
- 2 xophi
- 1 sanitar de geam
- 2 sanitar de nisip

intrebarea mea este , c-am cati pesti pot baga in acvariu meu (54L).

ok , o sa ma apuc sa citesc totu despre ciclare si dupa ce imi revine apa la normal in acvariu revin cu intrebari despre pesti.
va multumesc
si c-am cat timp dureaza aceasta ciclare , cand trebuie sa cumpar pestii ?
Am revenit cu poze despre acvariu shi am o mica problema si nu pot sa`mi dau seama de ce este culoarea apei asa.
Substantele care le`am folosit dupa ce am umplut acvariu se numesc aquasafe si easybalance shi am pus exact cantitatea corecta.
Salutare ,
Ieri am achizitionat si eu un ACVARIU AQUADREAM 60 NEGRU (60X30X40) 54L , dotat cu filtru , incazitor shi termometru si mau pus sa cumpar 2 sticlute pentru tratarea apei sa pun in acvariu dupa ce il umplu cu apa , cand ajung aks o sa va spun exact cum se numesc sticlee.
Am mai cumparat nisip si pietre pentru inceput
Am ajuns acasa , am spalat acvariu , pietrele , nisipul si am inceput sa aranjez nisipu si pietrele si am inceput sa`l umplu cu apa de la robinet.
Am umplut acvariu am pus toate accesorile in el si am pus capacul cu neon si le`am bagat in priza , toate bune si frumoase pana aici.
Am observat ca apa este putzin tulbure din ce cauza ?
Mi`au aparut niste bule pe marginea acvariului , de ce ? cum pot scapa de el ?
Cand am bagat filtru in priza la inceput a facaut niste bule , apoi nu 1 minut nu mai face bule , de ce ?

PS: diseara cand ajung aks o sa revin cu poze cu acvariu si cu solutile care le`am cumparat.
Salut , ma numesc Bogdan si sunt din Pitesti.
Ieri am achizitionat si eu de la magazin un ACVARIU AQUADREAM 60 NEGRU (60X30X40) 54L cu :
- incalzitor
- termometru
- filtru

dap este nou
si in bani astia 230 ron sunt incluse si incalzitoru , termometru , filtru , deci nu am ce sa mai economisesc , poate doar sa ma inteleg cu el sa`l lase la 200 , dar nu cred.
si m`am hotarat , il pun pe o masutza , nu`l mia agat in perete
ce parere aveti , este ok pretu de 230 ron acvariu 54l + capac neon + incalzitor, termometru , pompa, filtru .... sau sa mai caut ?
am fost in oras si m`am interesat de acvariu am gasit 54L cu capac + neon 15w , incalzitor, termometru , pompa, filtru pret 230 ron , dar el mi`a zis ceva de un NEON ca daca vreau pt plante sau daca vreau pentru pesti si ca ala treb sa dau comanda , dar ma bagat in ceata cu tipul asta de neon special pt plante sau pt pesti.
ma poate lamuri cineva ?
am inteles toate sfaturile care le`am primit pana azi , mai tarziu o sa ma duc sa ma uit prin oras de un acvariu gata complet eu doar sa mai pun apa si pesti , iar la faza cu suportu in perete sa vad cum il fac, eu vroiam mai mult sa`l pun in perete ca se vede mai misto , ca asa pot sa`i gasesc un loc pe jos intr`un colt al camerei, dar pare prea ascuns
daia am si deskis acest topic ca sa stiu la ce ma pot astepta
m`am uitat si ma tot intereses cu capacu cu neon sa vad ce pot face , de priza nu e problema ca distantza nu este foarte mare si raftu il prind cu T`uri de 8, mobila nu prea mai am in camera ca mie nu`mi prea imi place mobila multa , am un pat , tv un raft unde imi tin anumite lucruri si 2 fotoli pt invitati ;)
de aceea vreau sa`l pun pe un perete
pe un raft il am in forma de L
vreo 300 ron
pai ma gandeam sa`l pun pe perete
eu ma gand sa`mi iau unu de 60 - 80 L
pai nu e vorba de buget ca nu cred ca il fac asa dintr`o odata , il iau asa usor usor usor.
eu m`am gandit sa`l pun pe un perete si ma gandeam la 60 - 80 L.
pai daia am si deskis acest topic ca sa ma ajutati si sa`mi spuneti cum e mai bine.
oricum trebuie neaparat capac cu neon?
de o saptamana ma tot gandesc sa imi iau un acvariu , am tot intrebat prin imprejurimi si multi mi`au recomandat ca cel mai bine sa`mi fac acvariu singur , ma duce mai ieftin si sa cumpar capac cu neon , oricum nu prea am inteles.
ma poate ajuta cineva ?

Forum Index » Profile for Bogdanag » Messages posted by Bogdanag
Go to: