[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: laurashgeo
Forum Index » Profile for laurashgeo » Messages posted by laurashgeo
Ai si tu dreptate, dar stii cum e romanul... Intotdeauna vrea sa foloseasca tot ce are prin casa. Ca e pacat sa arunc astea 2 vase pe care le am
Si inca sunt la inceput. Nu stiu daca nu cumva peste 2 luni o sa ma satur de tot si o sa desfiintez acvariu. Inca nu am microbul in sange
Deci sfatul vostru e sa pun acvariul mare la ciclat. Sa vad daca imi va fi asa greu sa pun plantele si nispul. Daca mai aveti alte sfaturi nu ezitati sa le postati
HumanFace wrote:Ce fel de sanitari?

Si mie mi-a fost frica, insa sa stii ca nu au nici o problema. Mai nebuni sunt neonii, care se fugaresc toata ziua prin acvariu, si par ca se ciupesc.
le-am masurat exact pe ambele.
Cel actual in care am pestii mai sus mentionati de vreo luna are 22x36cm si 25cm inaltime(19l).
"Vaza", sau acvariu cel nou pe care ma gandeam sa-l folosesc are dimensiunile de 22x27, si 60 inaltime(35l).
In care credeti ca s-ar simti mai bine pestii?
Cat despre sanitari am 4 1 ancistrus, unul alb care mananca de pe fund, si inca 2 vargati pe care i-am primit sa nu-i arunce un prieten(zicea ca sunt "nu stiu cum" pitici). Toti 4 au maxim 1.5 cm.
Am acasa un vas de sticla turnat, cu dimensiunile aproximative de 20x27x65cm. Problema e ca dimensiunea cea mai mare este inaltimea. Ma gandeam sa il amenajez, si sa mut pestii din acvariu pe care il am acum. Am un beta, 5 neoni, si 3 sanitari, care stau momentan in 20l apa(20x27x37cm).
Intrebarea mea este daca e o problema ca vasul asta nou este de tip tub? O sa le placa mai mult pestilor mei?

Forum Index » Profile for laurashgeo » Messages posted by laurashgeo
Go to: