[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: BBogdan
Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Jos in partea stanga nu prea as vrea sa pun nimic rosu, doar o sa incadrez cu muschi.
Astfel sa evidentiez mai bine culoarea maro inchis a lemnului,folosind verdele muschiului( sa zicem Fissidens Fontanus).
Dar vorba aia...traim, vedem!
Gabi C wrote:Depinde si unde vrei sa ai focusul.

Am doua puncte focale , asa cum apare in hardscape...o sa se vada si al doilea dupa ce iau bolovanul de pe lemn si asa vreau sa ramana.
stefanp wrote:Poti incerca.
Le-am vazut crescute astfel de catre Felipe Oliveira si era o imagine misto.

Da si eu la el am vazut asta , parca as incerca cu putina culoare in partea de sus.
Will see.
Multumesc baieti .

Ma gandesc sa pun cateva fire de Ludwigia mini super red pe unele ramificatii din partea de sus , asta daca o sa si gasesc.
Ce parere aveti , ar merge?
alex08 wrote:Mersi mult, Bogdan.
Te referi cumva la Ceratopteris thalictroides?

Da asta era , imi scapa numele..multumesc
Tare fain se integreaza la tine in layout.
Asa sa fie Stefan!
Din pacate nu am nici un close-up cu ele si nici nu am cu ce sa le fac momentan.
Imi place , arata natural .

P.S. cum se numeste planta din partea stanga, din care ai format o tufa ?!
Multumesc baieti !

P.S. Rog un admin sa inchida topicul , acest jurnal a luat sfarsit.Multumesc.

Editat de stefanp: La cererea matale, topic inchis.
Tangled Roots

Acvariu: L60xl40xH40

Filtrare: Eheim 2213 (classic 250) , plin cu Seachem Matrix

Lumina: 2X24W T5 ( Osram 865 + Sylvania Growlux )

Substrat: Ada Amazonia 15 litri + Nisip

Hardscape : piatra de Manastur , Reed Moor

Plante: Staurogyne , Microsorum Pteropus sp. Trident , Microsorum Pteropus Narrow leaves, Hydrocotyle tripartita, Juncus repens , Cryptocoryne brown , Bolbitis heudelotiii , Lagenandra meeboldii Red , Monte Carlo , HC Cuba , Parvula Mini ,Ammania bonsai, Bucephalandra Theia Purple , Buce. Mini chaterine , Buce. Black chaterine , Buce. Biblis red , Buce.Lamandau red , Buce. braun-rot narrow

Fertilizare: Dennerle Scapers Green , EasyCarbo , Macro DIY (o sa trec pe Dennrle NPK), aditie de bacterii ADA Bacter Ball

CO2: presurizat , difuzat cu Tropica 3 in 1

Vietuitoare: Ember Tetra , Otto , Black Molly , Melci Asasini..urmeaza si creveti Amano

First step 02.04.2016, amenajarea hardscape-ului:
image

Asa arata dupa prima saptamana, 09.04.2016 ( day 7) , putin mucus pe radacini:
image

Poza de final al acestui setup, ziua 498 :

image02.04.2016 Final(day 498) by Bogdan Borta, on Flickr

Sper sa va placa.

Arata fain ! , dar de ce nu ai lipit cu silicon lemul direct de sticla acvariului sau de pietre si lemnele intre ele?! , cred ca mergea si fara straifuri de sticla, zic.

Bafta in continuare!
Salut , si eu am avut exact acelasi tip de acvariu Eheim , poti sa-l umpli linistit pana la refuz
Si in momentul de fata tot un acvariu Eheim am dar mai mic de 54l si la fel il umplu , las doar 1 cm intre apa si buza de sus a sticlei.
Chiar reusit acest layout, felicitari !
De ce nu umpli cu apa pana sus acvariul ?
Salut eu nu vad nici un mistret dar cred ca ar mai trebui sa te joci putin cu hardscape-ul ... si nu ti-ar strica sa plantezi mai multe plante
Salut ,
pentru o ciclare mai rapida ti-ar prinde bine o aditie de bacterii in genul JBL FilterStart , Seachem Stability , Bio Digest etc...
Vrei sa faci ciclarea pe intuneric sau cu plante ?
Eu zic sa dozezi direct easy carbo cu seringa asupa algei
Un acvariu placut, plantele sunt frumoase si sanatoase.
Pacat de cele 3 pietre care nu au nici o treaba in acvariul tau in opinia mea.
Faina jungla !
rodoselada wrote:degeaba ai marit co2-ul si fertilizarea daca ai doar 36w, nu o sa ai niciodata un gazon de gloso, ca sa o tii jos iti trebuie peste un 1w/l iar asta inseama co2 din plin, iar fertilazarea micro/macro suplimentata treptat

Subscriu.
Arata destul de promitator.
Bafta la ciclare , pazeste-te de alge! ;)

Forum Index » Profile for BBogdan » Messages posted by BBogdan
Go to: