[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: daxy_92
Forum Index » Profile for daxy_92 » Messages posted by daxy_92
catalin cirstea wrote:labeo sunt pesti foarte teritoriali si au nevoie de bazine mari,asta este natura lor,singura optiune fiind donarea ,vanzarea ,mutarea din comunitatea respectiva,in afara de un oarecare stres ,alte leziuni nu produce pestilor din acvariu.

L-am donat a ajuns intr-un acvariu dintr-un restaurant o sa il vad aproape in fiecare dimineata ca imi beau cafeaua acolo !

Declar inchis Ms mult pentru raspunsuri
Nu stiu ce sa fac Labeo imi alearga toti pesti mai ales chonconius ... ajutatima va rog mai ales dupa ce le dau de mancare!!
Porcu wrote:Renunta la el, asta-i comportamentu' lui natural.

Asta e singura posibilitate? asta e il duc la pet shop si ii zic sa imi dea alt pestisor in schimb .. Ms mult Daca stiti si alte optiuni astept
Am observat in seara asta ca Labeo imi alearga pesti rau de tot ce peste se duce mai pe fundul apei mai ales pe cei conchonius ce sa ii fac ? e prea teritorial..
Mentin sa spun ca sunt incepator am un acvariu de 54l ciclat pesti si am citit pe forum de melci .
Nu am plante naturale mia fost frica la inceput acuma o sa imi iau dar nu acuma sa ma mai invat cu acvariu
Am cautat pe forum dar nu am gasit nimic in leg cum apar melci daca nu ai plante naturale si daca apar...
Multumesc anticipat pentru cei care imi raspund !

Ma scuzati pentru gresala

Forum Index » Profile for daxy_92 » Messages posted by daxy_92
Go to: