[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Pune mai multe date despre acvariu, filtrare, lumina (cati watti?), ce plante, ce pesti, dimensiuni , in felul asta poate se gaseste o solutie. Ce tratamente ai facut pana acum ?
nu te-as sfatui sa faci asta, o sa apara iar, pt ca inlaturi decat apa nu si cauza

Cate ore ai lumina aprinsa in acvariu?
La Sicce am ramas, imi era frica de montarea Nanopropului, am comandat si Loc Line , si Water deflector si inca o chesti sa vad cum o sa fie.
gaura mica ))

Am facut spatiile de 8x0.5 cm x 23 bucati ...

Returul la pompa, este gaura mica , trebuie sa o fac dupa ce cumpar fitingurile pt ca nu stiam exact marimea, eu i-am zis 1/2" dar cred ca a inteles altceva sau poate nu e acelasi lucru. Fitingul de 1/2 este de jumatate de inch ??
Cam asa arata acrilatul , ce parere aveti ?
image
Exact, si in felul asta stiu si eu daca merita banii ))
Dar din cate am inteles, face toti banii.
il bagi in acvariul mare sa il testezi ?
Apa sarata sau apa dulce ?
Am dat deja comanda, am 23 de gauri de 0.5 mm latime X 8 cm inaltime ... Sper sa fie bine

P.S Am dat gaura pt retur de 1/2" , sper ca e destul de mare, daca nu o schimb
cum ramane cu returul meu ? e suficient 1/2" sau mai mare ca tre sa dea ala gaura azi la acrilat
Gabriel wrote:Asta asteptam sa vad si eu.
Cum a infipt pompa in peretele despartitor.
Mai cautam.

Are un manson sau o rozeta ( nu stiu exact cum se numeste) daca ai vazut e in cutie. De asta am renuntat la ideea cu pompa asta.
returul de la pompa

Acrilatul asta pare de 5 mm ..
Credeti ca gaura 1/2" e de ajuns la retur ?
Asta e treaba celui care imi lipeste acvariul. Dar am citit pe net ca merge cu Loctite Gel, o sa ii zic sa foloseasca un tub.

LE : Vad ca este silicone special si pt acrilat.
Credeti ca acrilat de 3 mm este de ajuns pt camera care desparte sumpul de acvariu ?
aceleasi dimensiune sunt date si pe sewatec.de , chiar daca e diferenta nu cred ca e mai mult de 5 mm
Este si un upgrade pentru cupa daca nu iti incape, se numeste Stevie T

image
image

Un inch - 2.54 cm si vine cam asa :

L 13 x l 5.5. x H 34 ( cm )

Diametrul cupei - 10 cm Toate sunt aproximative
1- Dimensions: L125 x W55 x H338 mm , cumpa de colectare are 10 cm in diametru.

2 - La spuma neagra cu sare de care iti ziceam, manevra finala era rasina epoxi + nisip
asa era si cel de care vb eu, dar nu il gasesc, punea spuma neagra iar peste sare cu granulatie foarte mare cand doresti sa se opreasca din umflat, eu nu as renunta la matrix, il pui intr-o punguta si il speli foarte usor

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: