[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georeo_vl
Forum Index » Profile for georeo_vl » Messages posted by georeo_vl
bobiciupe: ca ma fac eu mare si imi cumpar dozator automat de lichide. spune-mi te rog unde gasesc asa ceva.
stratul nu este subtire si destul de consistent - am volcanit, problema este la aquabasis care are tendinta si fara sa fie aspirat sa-si faca loc spre coloana de apa nu sunt singurul care a patit-o, ideea este simpla la plantat nu prea este indicat sa aspiri(testat pe propria piele)... schimb de apa fac de 2 ori pe saptamana cate 50 l, acvariul fiind de 200 litri net. Legat de pauza stiu ca algele sunt afectate mai mult decat ar fi plantele cele din urma fiind organisme mai evoluate, plus ca vreau sa ma bucur de acvariu ajungand tarziu acasa.
Alga mi-a aparut cand am facut prostia sa aspir substratul cu aspiratorul de la eheim, in felul asta am introdus in acvariu suplimentele de fier din sol(avand aquabasis)... cred ca acelasi lucru l-ai patit si tu riht3r cu scosul si replantatul plantelor...am sa incerc sa maresc perioada de pauza de la pranz si va anunt ce se intampla si nu va mai certati ca si asa suntem putini acvaristi si e pacat...
Contine o substanta apropiata formolului de aceea e asa bun impotriva algelor dar mare atentie la creveti, melci si la dozare.
Thread este intr-adevar, bun site-ul multam, traiam cu impresia ca e hair ... prea mult fier cica asa ca am o problema cum scot fierul din ferropol? cat despre domnii sae cat de mici sunt ei nu au gustat din meniul thread, am incercat si cu molly, aceeasi treaba iar cu periuta de dinti deja are locul ei pe marginea acvariului. Ramane lumina: am 3x865 1x830 t5 10 ore pe zi 9am - 12 pauza 15 - 22pm cum ma sfatuiesti?
erio il am de la sergiu alias cibserg.
Am vreo 200 de rc ... imi pare rau de ei sa-i bag la formol .
Ceva experiente pe aici cu acest tip de alga?
multumesc frumos
si eu care credeam ca traim in secolul vitezei data viitoare asa voi face.
Salut,
Am 29 ani si lucrez in domeniul auto, sunt pasionat de acvaristica de ceva ani buni si imi plac in mod deosebit acvariile plantate, am un acvariu de 240 l aquael filtru extern eheim 2228, skimmer eheim, incalzitor aquatic nature 300w, lampa bricolata 4x54w t5 osram 3x865, 1x830, pietris volcanit, fertilizare jbl aquabasis, pps pro, jbl ferropol si bomba de co2...(deocamdata).Plantute anubias, feriga de java, limnophila aromatica, didiplis diandra, glosso, staurogyne si o plantuta euriocaulon cinereum. Imi face placere sa va cunosc si va doresc ape limpezi si pesti sanatosi.

image

Uploaded with ImageShack.us
image

Uploaded with ImageShack.us
in urma modificarii capacului vand instalatie electrica aquael cu socluri hidroizolate 2 x 30w T8 pret 80 lei plus taxele de expeditie.

multumesc

Forum Index » Profile for georeo_vl » Messages posted by georeo_vl
Go to: