[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cercelatu
Forum Index » Profile for cercelatu » Messages posted by cercelatu
va multumesc mult pt solutie,nu cred ca o sa fac o cofetareala din asta ,cred ca o sa-mi iau un filtru extern si un UV in viitorul apropiat
nu am UV da merg sa imi iau azi da nu inteleg cum il adaptez la filtru intern adica mie imi iese doar un tub mic din filtru
ok da cum adaptez o scula UV la filtru intern ca din cate am intles eu se pune pe furtun???
Imi cer scuze ca postul meu nu a fost complet sunt destul de incepator.
Deci filtru este intern care a venit cu acvariu o pompa de 1000 l/ora ,
neoane daylight 2x54W tot de serie plus reflectoare
,butelie mica de CO2 de la Tetra
schimburi la 2 saptamani 70 litrii
pe fund pietris 5-6 mm fara substrat
Salut,ma numesc Adi si sunt din Baia Mare. Am o problema cu acvariul meu,am un Rio 300 cumparat in august.Pana acum 2 luni era destul de curata apa dar acum este tulbure verde. Cei de la pet store mi-au dat o solutie anume de la JBL Clearol ,functioneaza de minune apa devine cristalina in 3 ore dar nu dureaza decat 2 saptamani dupa care se face din nou verde.Daca stie careva cum sa scap de alga asta sau orce ar fi astept cu nerabdare. Va multumesc.

PS: am atasat o poza cu acvariu de azi dupa ce am schimbat 75 de litrii de apa lasata 48 de ore

Forum Index » Profile for cercelatu » Messages posted by cercelatu
Go to: