Message |
|
ai pm
|
 |
|
am 3 perechi de scalari si fiecare au depus cate o data pana acum dar nu am reusit sa scot pui deloc
dupa ce depun am un acvariu de circa 8L pe care il las sa pluteasca in acvariul cu parinti in care scot icrele(fara sa prinda aer)le pun tripaflavin(am pus cam 15 picaturi........e mult?) si o piatra de aer dupa 2 zile incep sa cada dupa suport si sa eclozeze.Toate bune si frumoase pana cand incep toti sa miste dupa care mucegaiesc si mor toti
CARE ESTE CAUZA?????
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
doresc sa schimb 2femele si 2 masculi guppy,6-7 femele endle 2 mai mari restu mai mici 1 mascul endler,un mascul xipfo ,un mascul platy si 2 neoni negri pe ceva riccia sau blyxia
sau alti pesti .............................astept ofertele voastre
|
 |
|
ai pm de la mine
|
 |
|
ai pm de la mine
|
 |
|
s-au dat se poate inchide
|
 |
|
rog un administrator sa inchida postul l-am mutat la donatii
multumesc
|
 |
|
rog un administrator sa inchida postul l-am mutat la donatii
multumesc
|
 |
|
donez 2 gourami galbeni (1M+1F) si 3 albastri(1M+2F)
si cateva femele de endler 1 mai mare 2-3 mai micute si cativa pui
daca vreunul dintre doritori are ceva plante sau ceva mancare in plus sunt binevenite
DAR NU OBLIGATORIU
|
 |
|
sau daca are cineva niste mancare sau ceva plante in plus sunt binevenite
|
 |
|
pret nou 20 lei
|
 |
|
nu doar femele
|
 |
|
vreau sa vand 2 gourami galbeni (1M+1F) si 3 albastri(1M+3F)
motivul:vreau sa-mi cumpar scalari
pesti sunt mari frumosi si sanatosi
pret: 30 lei
|
 |
|
multumesc pt sfaturi.........
o sa ma documentez mai bine
|
 |
|
va saluta un incepator al acvaristici
am inceput cu un acvariu de 114 l in care gazduiesc:
cativa neoni cativa neoni cativa platy o femela lerri si acum m-am "pricopsit"cu 5 gourami care doresc sa-i schimb pe niste scalari sau ramirezi (imi plac foarte mult dar din pacate nu mai e buget si nici loc in acvariu pana nu scap de gourami)si 6 corydoras albino
ca plantute am un echinodorius mare si frumos rau de tot alti 3 echinodoriusi mai micuti un nucus si cateva fire de ceva nu stie ce e
am un filtru extern serafil 900 (cred ca e bun)
o sa revin si cu ceva poze cand o sa fac rost de un aparat
|
 |
|
sau pe ramirezi
|
 |
|
sau pe 2 masculi lerri
|
 |
|
scimb 2 gourami galbeni si doi albastri (mari)
pe scalari
|
 |
|
as dori sa schimb 2 masc platy,2 fem platy,3 fem guppy,2 masc guppy,1 masc xipfo,3-4fem endler pe preferabil scalari sau gurami galbeni.
|
 |
|