Message |
|
Am uitat sa-ti scriu ca nu e recomandat sumpul daca injectezi CO2 datorita perderilor mari de gaz.
Latimea mai mare iti va permite sa lucrezi mai usor plantele si va fi si placul pestilor!
|
 |
|
Strict impresii personale:
1. Ti-e lene (bun venit in club) sa faci standul sau nu iti place sa lucrezi cu PAL/lemn, nu te pricepi.... cumpara-l pe ala.
2. Gasesti acvariu la dimensiunile dorite in Hornbach. Eu as opta pentru latime mai mare de 35 de cm. Killi au tendinta sa sara, dar poti fi norocos, cum am fost eu, si sa nu sara niciun Aphiosemion (am avut australe si gardneri) din bazin vreme de 2 ani.
3. Poti sa mergi si pe filtrul extern mare. Daca vrei sump, iti dau eu unul de vreo 40 de litri.
4. Pentru inceput sunt buni australe. Pesti docili care se pot tine cu pesti mai putin agresivi. Cat despre combinatie... Tine de placerea ochilor tai, ca nu noi ii vom vedea zilnic
|
 |
|
Sunt oua de melc, e adevarat, dar nu de neritina ci de comunitar!
|
 |
|
Salutare! Pentru ca am facut putina curatenie la birou am gasit niste radiatoate de aluminiu folosite la racirea pasiva a bozelor amplificate.
Dimensiunile radiatoarelor sunt ~140mm lungime, ~100mm latime, grosime talpa ~5mm, iar fantele au cam 20mm inaltime, 2mm grosime si 5mm distanta intre ele.
Intrebarea mea este daca pot fi folosite la o lampa cu leduri pentru acvariu?
|
 |
|
Regula este sa nu cauti bube acolo unde nu sunt. Daca-l lasi sa-si urmeze cursul si nu intervii inutil, va fi mai bine!
|
 |
|
|
 |
|
Marian Sterian confectioneaza lampi suspendabile. Intreaba-l daca are asa ceva!
|
 |
|
Frumos! Intr-o zi am sa-ti fac o vizita la Teghes sa vad pestanii
|
 |
|
Abia te-ai intors in tara si deja pleci?
|
 |
|
Liv wrote:Sau un aspirator nazal pt. bebelusi.
Cu asta impusca 2 iepuri
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Da printule, azi-maine le puteam lua din Colentina, luni cine stie pe unde sunt.. la cati km 
Iei 282 si cobori la Piata Dorobanti, daca nu cumva colegul s-a mutat
|
 |
|
Poti hrani pestii omnivori/carnivori cu toate gazele pe care le poti prinde. Si in natura mananca insecte zburatoare!
Eu am molly si acara. Stii cum mananca muste, tantari si altele de prin casa?
|
 |
|
Frumoasa "serpoaica".
|
 |
|
|
 |
|
@koala, dap, e vorba despre acelasi nene.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Acvariul cu pricina a ajuns apoi la Claudiu: http://acvariu.ro/forum/posts/list/0/36623.page
Daca nu ma insel, l-a gaurit si si-a facut sump
Eu ii facusem o cutie din plexiglas in spate, care teoretic functiona, dar na.. era limitata din multe puncte de vedere.
Sump-ul e sfant, indiferent de tipul acvariului (dulce/sarat) 
Dap, l-am convins sa-si faca sump si am gaurit acvariul. Recomand si altora acelasi procedeu, dar atentie unde mergeti sa faceti gaurile.... necredinciosii stiu de ce
|
 |
|
Am trimis acum un sms cu ceva date de contact!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Uitasem cat de imbecile sunt femeile astea de la serviciu, nici nu stiu daca trebuie sa ma enervez, sa le plang de mila sau sa rad de ele, sau sa le fac rost de cate un barbat sa stranga-n brate cu putere......
Rezolvat!
|
 |
|
Sa fi intr-un ceas cu cuc! Drum bun, sefu'!!
|
 |
|
@Bogdan_g, aproape toti cei mentionati de tine au cam renuntat la forumistica, nu la acvaristica
|
 |
|