[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mittzuc1
Forum Index » Profile for mittzuc1 » Messages posted by mittzuc1
Ok mersi pentru sfaturi ... Azi am numarat cu greu vreo 10 deci au supravietuit peste noapte ... daca mai cresc un pic o sa incerc sa-i separ intr-o matenitate ca sa ii pot hrani mai bine. sper sa reusesc sa-i cresc!
Da m-am gandit, dar zona 0 se afla chiar in mijlocul acvariului intr-o gaura in substrat pe care au excavat-o parintii de vo 2 sapt. in coace. Vad totusi ca inca mai sunt pacolo inca vreo 10 cel putin... sper ca parintii sa se tina de treaba si sa-i pazeasca... (atunci cand vreo unul se indeparteaza de cuib oricare dintre parinti il ia in gura si il arunca inapoi in ciub, lucru foarte interesant!)
Dar nu stiu daca trebuie sa-i hranesc cu ceva sau se hranesc singuri cu ce gasesc prin acvariu!
Salut M-am trezit astazi cu 15-20 de pui de Ciclide americane cred "Aequidens Pulcher – Blue acara" si nu stiu cum sa procedez cu ei! mai am 3 perechi de ciclide africame cam de aceiasi marime cu parintii, si mie frica pt. pui sa nu "dispara".
Parintii sunt protectori nu prea se apropie nimeni de zona 0, dar totusi as vrea sa stiu daca pot face ceva in ajutorul lor ... dupa cum se comporta parintii nu cred ca as avea cu ce-i ajuta dar...
Multumesc anticipat pt. ajutor!
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/9126.page
aceasta discutie nu prea ma ajuta ... sunt niste sume mari ... as dori ceva mai ieftin momentan ...
daca ma duc in shop si le spun ca s-a defectat filtrul, nu stiu daca o sa-mi cumpar un filtru adecvat ...
Desigur!!!! nu era infundata de loc !!! o curat de fiecare data cang spal sau schimb buretii...

dar ai idee ce filtru as putea sa iau???
Salut !
Scuzati ca dau buzna !!!
Am un acvariu AQUADREAN 60 cu filtrul cu care vine dotat standard (Aquatlantis Biobox1) ...
Dimineata am observat ca filtrul nu mai functioneaza ... adica acea pompa mica din interior nu mai canta.
As vrea sa-l schimb (deoarece ocuopa si mult spartiu), dar nu stiu cu ce?
Va rog foarte frumos sa imi sugerati un filtru "decent" (pret calitate), pentru un acvariu de 54 L
URGENT!!! ... sa pot cauta!

Forum Index » Profile for mittzuc1 » Messages posted by mittzuc1
Go to: