[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: YDarius
Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Mai pune poze Ciprian E o placere sa ma uit la acvariul tau, mandarinul e bine ?
Pentru fixarea pompei cred ca iti trebuie ceva de genul asta :image
viulian wrote:Koala, vei avea autocompletare cu apa la acvariu ? Daca da, sunt curios unde va fi instalat senzorul
Am citit ca acele detectoare de nivel sunt inutile aproape la acvariile marine (cele gen flotor) caci din cauza "salt creep" se blocheaza si cum suprafata apei se tot misca, nu merge. Exista alternative, dar sunt curios unde va fi instalat ?

Eu peste tot unde am citit lumea este foarte multumita de acest sistem simplu de auto-completare.. Plus ca este si ieftin )
Mi se pare cam exagerat pretul sistemelor ATO.
La mansonul de prindere ma refeream, cel care il are aqua medic yasha/blenny este din cauciuc
Interesant, ai gasit mansonul ? o sa iti copiez si eu schita la sump, maine dau comanda la acvariu..
Frumoasa poza Dragos
Ok, am notat o sa fac 6 cm de fiecare parte ??
o sa-l fac cu un cm mai mic sumpul, gratarul nu il fac , ce vreau sa stiu este daca 5 cm este suficient ?
Chiar ca e cald rau ) . O poza face cat o mie de cuvinte.
image
Am o nelamurire si daca se poate sa ma ajutati va sunt recunoscator, la ce dimensiune de capatul acvariului si fundul acvariului sa fac peretii despartitori din sump ?
Eu ma gandeam la un 5 cm in prima camera si la 5 cm la ultima camera.
Foarte fumos!
Prima data am crezut ca ai o prajitura in acvariu ))
Poti sa vinzi canistra si sa faci un sump, cred ca e mai bine daca ai posibilitatea asta..
Mai bine scoti pestele si bagi numai corali
Da, e foarte frumos, pacat ca nu e si reef safe.
Per total arata foarte bine acvariul.
Arata foarte bine, si sunt convins ca e mai frumos in realitate. Bravo Dragos !
Foarte frumos acvariul, felicitari !
Cred ca turul trebuie sa fie mai mic decat returul, as zice un 3/4" la tur si 1/2" la retur, dar las pe cei mai experimentati sa isi spuna parerea.
Pai de asta am intrebat, prefer sa o cumpar din romania, oricum vine cineva acolo odata la 3-4 luni in caz imi trebuie ceva, plus ca cea din romaine este USA iar asta este Chinezeasca si mai scumpa.
Nu este asta, este ceva asemanator, o sa ii fac o poza cand mai ajung acolo. Este chinezeasca .. De asta am intrebat daca se nimeresc cartusele, dar 130 de euro este dublu fata de ce este pe siteul ala...
cea pe care am gasit-o eu arata asa, deci cred ca se pot schimba doar filtrele.image

Forum Index » Profile for YDarius » Messages posted by YDarius
Go to: