[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adyd_discovery
Forum Index » Profile for adyd_discovery » Messages posted by adyd_discovery
Probabil voi scoate acea cutie in care se afla acum droserul, voi muta neonul actual mai in fata si langa el acel T5, iar toata instalatia sa stea afara din capac. Cand vor aparea noutati promit sa va anunt .Numai bine!
Eu ma mai gandisem la ceva...sa inlocuiesc toata instalatia cu una pentru un T5 si schimb neonul cu un juwel de 24w care are aceeasi lungime . Voi ce spuneti se merita pretul? (trebuie luata in considerare si durata mai lunga de viata a acestor neoane) http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/437-sisteme-de-iluminare-tuburi-accesorii/3250-neon-juwel-high-lite-nature-24-w-438-mm-t5.html
Va rog mult aratati'mi si mie poze, scheme la montarea a inca unui neon la acvariile aquael(54l) asta este capacul meu si nu'mi dau seama cum as mai putea pune inca un neon image
Sa scoti acel coral repede pe langa ca durizeaza apa nu da bine deloc intr'un acvariu cu apa dulce :-)
din pacate s'a inteles gresit si eu m'am exprimat gresit, ma scuzati
Inainte am frecventat un alt forum dar care m'a facut sa vin aici (din mai multe motive) . Am uitat sa specific faptul ca setupul are aproximativ 8 luni (l'am inceput in august 2008)
Va salut!
Ma numesc Ady, sunt baiat, am 15 ani si sunt din Tulcea.
Ca si voi, si eu am prins acest "microb" acvaristica :-) . Am un acvariu micut (50L) si are ca dimensiuni 60x30x30 cm. La inceput am avut numai vivipari care s'au inmultit excesiv, asa ca i'am dat si am luat doar 9 neoni care fac deliciul acvariului daca pot spune asa. Pe langa acei 9 neoni (dintre care 4 sunt rosii) mai am 3 corydoras si un mascul micut de guppy(nu am putut rezista ) . Ca si nevertebrate am doar 2 pomaceea si o neritina. Ca lumina spre rusinea mea am doar 15W dar care urmeaza (sper din tot sufletul ca acum sambata) sa se transforme in 30w . Substrat am de la Tetra si deasupra cuart si pietris de rau. Am CO2 din bomba (ca reactor am unul foarte simplu care sper sa'si faca treaba un pet de jumatate de litru taiat in doua si conectat la filtrul intern si la bomba). Filtrul intern este un AquaEl fan 1 plus (320L/h) venit cu acvariul. Plantele sunt comune cabomba, java moss, valisneria, nucus, egeria densa, egeria najas, bacopa, hygrophila corymbosa siamensis,hygrophila polysperma,limnophila aquatica. Dar am niste planuri "marete pentru acest acvariu, dar trebuie sa mai fac niste cercetari; as vrea sa scot toate plantele si sa pun numai o tufa frumoasa de microsorium si un covor de h. cuba (din pacate la mine in oras nu le'am gasit )
Va multumesc pentru rabdarea de a citi tot postul.

Forum Index » Profile for adyd_discovery » Messages posted by adyd_discovery
Go to: