Message |
|
Vand 4 bucati Cyphotilapia frontosa Kigoma ( cei cu 7 dungi ) cu dimensiuni cuprinse intre 5cm si 7 cm la 40 lei bucata si 2 bucati Cyphotilapia frontosa Burundi cu dimensiuni intre 7 si 9 cm la 30 lei bucata . Daca se cumpara toti pestii pretul este de 200 lei . Trimit in tara prin curier rapid sau alta metoda daca doreste clientul . Impachetez pestii fiecare separat si in cutie de polistiren
|
 |
|
Vand 4 bucati Cyphotilapia frontosa Kigoma ( cei cu 7 dungi ) cu dimensiuni cuprinse intre 5cm si 7 cm la 40 lei bucata si 2 bucati Cyphotilapia frontosa Burundi cu dimensiuni intre 7 si 9 cm la 30 lei bucata . Daca se cumpara toti pestii pretul este de 200 lei . Trimit in tara prin curier rapid sau alta metoda daca doreste clientul . Impachetez pestii fiecare separat si in cutie de polistiren
|
 |
|
Vand 4 bucati Cyphotilapia frontosa Kigoma ( cei cu 7 dungi ) cu dimensiuni cuprinse intre 5cm si 7 cm la 40 lei bucata si 2 bucati Cyphotilapia frontosa Burundi cu dimensiuni intre 7 si 9 cm la 30 lei bucata . Daca se cumpara toti pestii pretul este de 200 lei . Trimit in tara prin curier rapid sau lata metoda daca doreste clientul , impachetez pestii fiecare separat si in cutie de polistiren .
|
 |
|
Vand 5 bucati Cyphotilapia frontosa Kigoma ( este vorba de varietatea cu 7 dungi ) cu dimensiune cuprinsa intre 5cm si 8 cm dungile curate fara mooning la pret de 40 lei bucata si 2 bucati Cyphotilapia frontosa burundi cu dimensiunea intre 7 si 9 cm 30 lei bucata . Daca se cumpara toti pestii impreuna se face un discount de 30 lei . In pretul pestilor nu intra taxele de curierat . Trimit si in tara unde ajunge curierul rapid .
Pestii vreau sa ii vand deoarece ma apuc de tropheus
|
 |
|
Este o Sagittaria sp. urmareste daca are trimorfism folial ( adica frunzele submerse cele care plutesc pe apa si cele emerse sant diferite ca forma ) atunci e sagitifolia . Oricum e planta de terariu fiindca daca nu iese din acvariu se topi in timp.
|
 |
|
ceea ce ai avut tu se numeste fin root sau putrezirea aripioarelor si este o infectie bacteriana care sa produs din cauza probabil ca acvariul tau nu a fost ciclat cand i-ai introdus sau deorece variatia de temperatura a fost prea mare . Un tratament care te putea ajuta este bactopur dar atentie ca asta decicleaza filtrul exterior
Imi pare rau pentru pierderile suferite dar sa stii ca la 5 cm is foarte mici pentru un plantat , sfatul meu ar fi sa ii tii in steril pana pe la 8 sau 10 cm si apoi bagai in steril iar cat is mici tine-i la 31grade celsius asta le mareste apetitul si ii fereste de unele boli .
|
 |
|
Buna ziua ,
Sunt un acavarist din resita si ma ocup de acvarii din copilarie e pentru prima data cand postez pe acest site si sper sa nu incalc vreo regula .
Cam de vreo 10 ani ma ocup cu crescutul de cichlide si in ultima vreme am incercat sa procur niste exemplare din fam Crenicichla .
Stiu ca este o fam pretentioasa de intretinut in acavariu si extrem de rara pentru ca majoritatea sunt prinsi din mediul natural .
Ce as dori eu e sa intreb daca nu este cineva care vinde sau cunoaste pe cineva care vinde sau schimba pesti din aceasta familie . M-ar interesa orice specie de la cele pitice la cele mari , si de luni bune caut si chiar nu gasesc pe nimeni care sa vanda aceste specii.
Va multumesc
|
 |
|