revin cu noutati
acvariul are defapt 126 l

nu 150 cum am crezut la inceputul jurnalului si este dotat cu :
filtru extern jbl cristalprofi 901 ( 2 sertare de bile ceramice ,1 cu inele ceramice si buretii de sus ) in interior am facut o tiganie: am pus o perdea impaturita in mai multe straturi pentru a nu mai lasa particulele mari sa treaca si sa revina in acvariu din nou ;la filtrare stau prost deoarece niciodata nu am avut apa limpede in acvariu tot timpul sunt particule mici in suspensie
lumina initiala a fost 2x18 t8 la care am mai pus un t5 24 w si acum am mai cumparat cele necesare ptr inca unul de 24 w ;nu stiu daca sa pun 2 si 2 pe priza sau sa pun cate o priza ptr fiecare (1ptr t8-uri si cate 1 ptr fiecare t5) nu prea imi permite locul de sub acvariu sa mai pun inca un prelungitor ,ca asta care il folosesc, datorita dimensiunilor mari ale prizelor programabile (cele cu dinti de plastic) nu mai are priza libera
programul de luminare este urmatorul
11-12 t8-urile....pauza....16-17 t8-urile......17-22 toate cele 3 (2x18+1x24)....22-23 t8-urile
t8-urile silvania 865 si unul grolux t5 este osram 965
cel nou pe care vreau sa il pun este un t5 silvania grolux
astept pareri si sfaturi in legatura cu programul de lumina si daca sa pun priza separata sau sa le las 2 si 2 pe prizele actuale
CO2 din bomba cu citrice 2 bule pe sec (cu aproximatie si mici fluctuatii,de asa-i cu bombele astea :cry
fauna

:
14 neoni
4 colisa neon dwarf (2 perechi)
un trio de sifo (cu masculul ipotent

)
3 coridoras
1femela de gupy (cine o vrea astept pm)
aprox 50 RCS
flora ............. poate ma ajutati voi sa o stabilim dupa ce pun poze .astept sa montez si al 4-lea neon