[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dorudumitrescu
Forum Index » Profile for dorudumitrescu » Messages posted by dorudumitrescu
are un filtru cu care a venit , care isi face treaba din plin, baga si aer, al lasat apa 3 zile cu aquaplus si apoi am pus pestii
il am de aproape trei luni si nu au murit decat 2 pesti , care erau din categoria donati
Adaug aquaplus la fiecare schimbare de apa , in medie 50% din cantitate, spal filtru in apa scoasa din acvariu,
mancare o data pe zi dimineata(cam multa, dar de asta raspunde maria, fata mea), schimb apa cam la 2-3 saptamani

daca sunt greseli va rog sa imi spune-ti
daca moare un peste am circ fara bani

mersi mult
DD
conform zicalei "la batranete d-ai in mintea copiilor, la cei 43 de ani si la indemnul "leoaicei mele" (fata mea de 6 ani) m-am apucat de acvaristica
sincer si cu mana pe inima si impulsionat de cativa amici activi pe prezentul forum mi-as fi dorit un acvariu marin... dar pentru inceput din lipsa totala de experienta si influentat de varsta fetei am un acvariu de 10 litri din plastic din cele tematice.

popularea acvariului a fost facuta din mai multe surse, domatie,cumparare din targ...
am un sanitar , 4 guppy mici, un melc. (am avut si un beta splendid zapacit, dar a trebuit dat ca facea revolutie in acvariu)

pe viitor se intrevede inceperea construirii unui acvariu de aprox 50l, in care vor fi si plante naturale, eu imi doresc discusi sa vedem ce spune "sefia" dar asta pe viitor si incet incet.

multumesc anticipat viitoarelor sfaturi si imi cer scuze tot anticipat ptr eventualele prostii spuse in totala necunostinta

cu repect Doru Dumitrescu

Forum Index » Profile for dorudumitrescu » Messages posted by dorudumitrescu
Go to: