[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iptdorin
Forum Index » Profile for iptdorin » Messages posted by iptdorin
interesant.sunt curios cat de eficient o fi.....
sa trimiti,sau o sa trimit eu daca ii merge bine si se inmulteste .
multumesc inca o data pt plantuta
Bine ai veenit.tare sunt curios cum arata filtrul extern home made.ceva poze?
crimson wrote:Salut,

Donez tot ce se afla in bazinul meu de 200l, il gasiti la coltul incepatorului la rubrica new in town, donez doar ce e in el, adica pesti, plante, creveti, melci si substrat, daca e cineva interesat optional il pot da la schimb asa cum este pe alt bazin gol de capacitate egala sau mai mare.... atentie, nu donez echipamentele sau decorul!!

pentru detalii ma puteti contacta pe PM

Salut,ti-am lasat pm,daca mai este de actualitate.tks
eu zic sa o lasi acolo asa cum este ea,si faci schimb de apa mai des,poate sa elimine tanin si mai bine de o luna doua,nu e bai.cu rabdare.daca producatorul spune nu fierbe,ppoate e bine sa tii cont si de parerea lor.eu am folosit un lemn si am procedat asa,schimb de apa mai des,totul a fost ok,in maxim o luna a luat apa,nu se mai ridica si nici nu mai elimina tanin.succes
salutare si bun venit.am citit eu bine?15?wow.succes pe mai departe.eu zic sa le dai si sa iti faci unu imens de vreo 7,8 tone,si faci scufundari,fara sa te mai deplasezi in africa .
Damian Catalin wrote:mai sunt:
- 60 buc RCS
- plantele in numar mai mare, au mai crescut intre timp
- java moss - 1 pot de 5x5 cm

La locatie scrie Ploiesti_Bucuresti.dai si in bucuresti?ajungi?ca ma intereseaza plantele.
Multam
frumos acvariul,insa as' remarca ceva,iti cam lipsesc cateva masinute,din colectie
barbus wrote:pachet promotional : 30 fire aromatica plus 1 fir L cuba la doar 40 lei !!

salut,este superb acvariul.ce ai folosit ca si gazon?ce planta?
Cu respect
Alexandru25 wrote:E interesant, insa mai ai de lucru la el .

multam,cu siguranta ca mai am de lucru la el,insa intentionez sa ma opresc,si sa trec la ceva considerabil mai mare.acum ma gandesc la ceva de 200,250 L.sa vedem cat de repede facem bugetul pt a incepe.
gabrel wrote:Vand acvariu de 80L la pachet complet:
sal,o poza?se poate?sunt interesat,daca mai este de actualitate.eventual un pm.
stima
Acvariu home made
Capac de sticla
Suport neon + neoane de schimb
Filtru intern + inca 2 filtre interne mai mici
Pompa de aer + inca vreo 3 pompe de aer
Piatra de aer
Incalzitor cu termostat + inca un incalzitor cu termostat si inca unul fara
Hranitor automat
Substrat pietris + substrat pentru plante
Pesti: 1 caras, 12-13 xiphori (rosii si albi), 6 scalari, 7-8 black molly, 1 tetrazona, 8 neoni albastrii
Maternintate
+multe alte accesorii...am o sacosa plina.

Le vand pentru ca voi pleca din tara si nu am cui sa il las.

Acvariul este bun atat pentru incepatori cat si pentru persoane mai experimentate in acvaristica.

Pret pachet: 400 lei (negociabil).

iar al doilea este bazinul cu red cherry,
Scuze pt calitatea pozelor
Salutare din nou.o s aincerc sa incarc cateva poze.
In prima faza "prezint" acvariul cu pesti.Un juwel de 60,lumina in capac(neon)cu mici modificari la filtru,adica luat si aruncat biobox-ul,si inlocuit cu un resun(modificat si el)am mai pus pe langa bilutete din plastic si inele ceramice.si inca un filtru(china)cu carbune activ.plante: mix :),pesti:o armata :) 35 de neoni,2gourami rubin,3 baloni,2cory,un ancistrus,3 zebre,2 curcubeu sau melanotenia,niste cardinali(vreo5) un melc si nca vreo 4 pesti (nu stiu ce sunt).
Stiu,e mega p[opulat,dar,nu am avut nici un fel de problema,deci,nu ma gandesc sa renunt la ei.Carasii au plecat.
baj wrote:Donez Heteranthera zosterifolia ... PM.

Anunt valabil doar pt Bucuresti !

sal.ti am lasat si pm.da un semn daca mai este valabil.multam
salut,bine ai venit!e dragut acvariul.sincer as pune o galeata de plante in el :).mi se pare cam "chel"
Ape limpezi!! :wellcome:
ERSINV wrote: Deci Easy Carbo se pare ca face minuni !

Eu folosesc easy carbo in combinatie cu pro fito,ba am mai pus si florena (nu am instalatie CO2) si nu am avut rezultatele dorite.doar un anubias a mai crescut si a facut un mugure,in rest.....cam nimic...aaa,in acvariul cu creveti parca a crescut putin java-ul.
Foarte frumos acvariul.Felicitari!!!Cum se numesc plantele care le ai folosit drept gazon??
Multam fain.Poze cu acvariul?:)).La ora asta e un dezastru total.nu as vrea sa public asa ceva :).poze cand o fi sa incepem noul decor.cu pasii si asa mai departe :wink:.deocamdata mai urmaresc si eu sa vad ce se mai vinde,poate gasesc niste plante mai de Doamne-ajuta.Desi la mine e mai dificil,la pestisorii mei.Tre' sa recunosc ca am carasi :lol:,printre altii.si nu mai spun ce ...ca imi sare lumea in cap :lol:
ma numesc Dorin,am 27 de ani.am o pasiune pt acvarii,si,normal,am unu.momentan sunt la stadiu de gandire a unui nou decor.si mai trag cu ochiul pe aici,sa vad ce se mai "poarta"
Cu stima

Forum Index » Profile for iptdorin » Messages posted by iptdorin
Go to: