Message |
|
merci frumos pt sfaturi.am luat deja azi cei 4 mititei pt ca nu am avut alta solutie,si vineri vin alti 8.aici in portugalia e mai greu cu achizitionatul unor astfel de pesti.pe 4 maswa am dat 28 euro,nu mi se scumpi...incerc...sa vedem.daca se poate am sa revin pt. alte nelamuriri.merci inca o data.
|
 |
|
dar daca as pune pestii intr-un acvariu micut?pana rezolv problema cu acvariul mare....precizez ca azi imi vin doar 4 maswa puiuti si restul de vreo 6 sau 8 saptamana viitoare.tot puiuti.ce imi puteti recomanda.va rog daca se poate....merci
|
 |
|
revin cu achizitiile...bazin 450 l nisip fin de plaja,multe pietre cu multe gauri si ascunzisuri,background 3 d.o pompa externa sunsun 1400l/h,o pompa externa eheim de 700l/h si o pompa interna de 2500l/ora,plus o pompa de aer.problema este urmatoarea>am bagat de o saptamana apa in acvariu,am introdus in filtrele externe ceva produs de la sera pt bacterii.dupa o saptamana am avut urmatorii parametrii...ph-7,2 kh-3, gh-6, no3-10 si no2-1.maine vin pestii tropheus maswa.nu pot nicicum sa ridic ph,kh,gh.si eventual sa-i mentin...poate ma ajuta cineva si pe mine va rog...va rog sa/mi raspundeti cat mai repede.multumesc.
|
 |
|
multumesc
|
 |
|
mai am un filtru intern de 2500l/h.nu stiu cam cat curent ar consuma toate trei filtrele
|
 |
|
va salut.as dori sa intreb cam ce preturi de vanzare se practica la tropheus sp?(puiuti)merci frumos. 
|
 |
|
revin cu o achizitie noua...inca un filtru extern eheim 2224, 700l/h...vor ajunge la 450l cele 2 filtre externe?merci
|
 |
|
foarte utile informatiile.merci frumos.
|
 |
|
as dori sa stiu daca este greu de intretinut acesti pesti. am un acvariu de 450 l ,o pompa externa sunsun de1400 l pe ora ,pompa intrna de 2500l pe ora mersi
|
 |
|
e cineva care detine pesti din familia tropheus?as dori niste sfaturi daca se poate.vreau sa construiesc un bazin de 450 l cu aceasta specie.multumesc
|
 |
|
merci.se poate inchide
|
 |
|
cum se numesc langostele albastre de apa dulce?merci
|
 |
|
caut decor 3d.dimensiuni:150cm/60 sau 150cm/50cm
|
 |
|
va multumesc.
|
 |
|
merci frumos.mai astept si alte pareri...
|
 |
|
buna.as avea cateva intrebari.daca ar vrea cineva sa-mi raspunda.am achizitionat de curand un bazin de 450 litri.150cm./60cm/50cm.as dori sa-l populez cu cichlide africane.am cumparat un filtru exterior sunsun cu uv de 1400l/h.plus un filtru intern de 2500l/h.am pietrele pregatite,si as vrea sa stiu daca se poate baga nisip de plaja in acvariu.am mai gasit o buturuga mare de aceea cu gauri.mentionez ca aceasta buturuga a stat mult timp in apa de mare.ani de zile cred.oare se poate spune ca e gata tratata?buturuga am curatat-o cu masina de presiune. 
|
 |
|
sant mircea petrovan din baia mare.nu ma prea pricep la forum-uri,dar incerc.imi plac acvariile cu pesti.in special cichlidele.in caz de greseli rog administratorii sa ma scuze.papa 
|
 |
|
buna.as avea cateva intrebari.daca ar vrea cineva sa-mi raspunda.am achizitionat de curand un bazin de 450 litri.150cm./60cm/50cm.as dori sa-l populez cu cichlide africane.am cumparat un filtru exterior sunsun cu uv de 1400l/h.plus un filtru intern de 2500l/h.am pietrele pregatite,si as vrea sa stiu daca se poate baga nisip de plaja in acvariu.am mai gasit o buturuga mare de aceea cu gauri.mentionez ca aceasta buturuga a stat mult timp in apa de mare.ani de zile cred.oare se poate spune ca e gata tratata?buturuga am curatat-o cu masina de presiune.
|
 |
|